Re: Kristeni Malaguti Firefox F15/ Uus värv peal ja koos! Paar asjalikku kleepsu sobiks juurde ma arvan
Re: Kristeni Malaguti Firefox F15/ Uus värv peal ja koos! Nii kui aega saan hakkan küürima, saate siis rahu
Re: Kristeni Malaguti Firefox F15/ Uus värv peal ja koos! Ma ei tea mingi imelik sai suht. Kui keegi märkas siis amordid on ka puhtaks saanud
Re: Kristeni Malaguti Firefox F15/ Uus värv peal ja koos! :O malaguti f15 on niigi armas roller, ise ka omanud siukest isendit! ning see on veel armsam hea töö! 5+! mulle meeldib! müü ära
Re: Kristeni Malaguti Firefox F15/ Uus värv peal ja koos! Ei tea kohe nii öeldagi.. Viimaste päevade jooksul oleme naabriga meisterdanud ka soundboardi, mis on küll veel valmimisjärgus. Kui kellelgi oleks myya valget nahka ka mõõdus 40x40, siis äkki ostaks ära kui hea diili leian siit foorumist Selline on praegu. Ja selline peaks siis umbes tulema koos makiga.
Re: Kristeni Malaguti Firefox F15 Lasin tiiru kah täna. Nipet-näpet on veel teha ja vaadata. Näiteks jalg on vaja teha, spido vaja uurida miks ei tööta ja vb mõni asi veel mis meelde ei tle praegu.
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 kas võrus siis mingit kanga poodi pole kuskohast saaks valget nahka vms?
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Ma ei soovi sulle halba, aga kas tõesti paremat kohta ei olnud selle kleepsu jaoks :| ?