Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 oleks võinud selle kondli joonega paralleelselt panna, oleks tiba parem olnud!
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Ma tegin spetsiaalselt kasutaja, et öelda, et sellist sõna nagu "kondel", mida alatasa siin kasutatakse, pole olemas. On olemas "gondel" (ÕS:.gondel <9:.gondli, .gondlit> Veneetsia aerupaat; rippuv sõidu- v kaubaruum, nt aerostaadil, köisraudteel, vaaterattal; tehn voolujooneline mootorikate)
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Tulevane eestikeele õpetaja-.- Leia muukoht targutamiseks ehk? Teemasse: Roller on kena,kujundus ka,aga see Rk kleeps ei kõlba sinna kohe kindlasti mitte.
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Krt sumpa laseb ka läbi rsk, ja kunagi peab ka veel jala sirgeks saama, aa ja veel spido on ka vaja tööle saada.
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Vot mulle ei jõua kohale see, et kui tood välja asja õige nimetuse, siis hakatakse kohe sind sopaga loopima ja targutajaks nimetama? Selleasemel, võiks oma viga tunnistada. Või on see nii raske?
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 See kutt nagnii ongi mingi wannabe eesta tuupur , aga teeme nii et selle sõna leiutas rolleri rahvas ja kui sa üliäge vend oled, siis võid selle sõna enda sõnaraamatusse kirja panna.
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Kas sul seda musta plastikut pole, mis esigondli peal käib ? http://pics.adoos.fr/515e8bbf38725ba661 ... irefox.jpg
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 kusjuures essat korda pean türamüraga nõustuma aga isegi olen mõelnud, et kumb siis on õige, kas gondel v kondel aga pole viitsinud ÕS-ist järgi vaadata
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 krdi Hertz, sYnc ja ollubmx. Tehke oma rolludele äge kraafika ja kontrollige keneraatorit nahui sööge gapsaid ja gusege guusikusse.
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Pole enam rollerit millega teha mingit kuradi graafikat,genekas oli korras,oma gapsaid võid ise õgida ning mul on kusemiseks wc,mitte nagu sul. Türamüral oli õigus,aga miks on selle kuradi gondli teadmisega ronida kuhugi rolleriteemasse?Tehku siis eraldi teema,mitte ärgu tulgu halama teise inimeses teemasse,et keegi kirjutas kondel,ning tuua veel tagant järgi pool ÕS-i sõnastikku siia..
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 8) Hakkas ns igav. Sõiduvalmis, vist... Ja kui kellelgi oleks pakkuda korraliku silenceri selliste kinnitusega, siis oleks huvitatud.
Re: Tezz's Malaguti Firefox F15 Tra olge kõik vait! :-x Võiksid sumpa ära lihvida+ värvida ja ploki puhtaks tegemine ei teeks ka halba. Edu 8)