Re: thematu SR Spain`s No1 High-End armas nüüd arvatavasti mendid loevad seda,rullikud välja ja rollereid kontrollima
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End eriti hullu pole kui 140ga radarisse lendad ainult ekspertiis ja saad sama mis sõidad nt bikega
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Oleneb, kuidas väänatakse. Täismats oleks suht hull. Lubadeta sõit Kiiruse ületamine Mopeedide piirkiiruse ületamine Rolleri mitteametlik ümberehitamine :roll: Loodame, et Matu vahele ei jää Aga edu püssiga muidu, väga haigelt liigub.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End kle kui ta 140-ga mõõda laseks ma pakun et mendid ei jõuaks talle järelegi :roll: aga jh kõik peaksid varsti hakkama oma kiirust vaos hoidma sest mendid hakkavad ka juba suht pöördesse minema rollerite pärast :?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Minuarust oli mulgimotol ka mingi üüber püss Miks ta peaks jääma kui sellega ainult rinkat sõitma hakkab.Seal võib sul isegi mingi reaktiiv mootor vahel olla.Avalikel teedel siis sõita ei tohi. Ma tahaks näha, et sa lased mingi 2Fast'iga mitu kilti piirajas.Leiad ennast enne traumapunktist, kolb pees kinni, kui mendilt eest ära saad.Tglt võiks kriminaal tegudest siin mitte rääkida-tegu avaliku foorumiga, siin võib lugeda ükskõik milline ment.Pärast saame kõik anaal noomitusi vanematelt kui roll politsei parklas, 500.- tund, ja 6000.- piirajate eemaldamise eest trahv kaelas.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End selle artikli peale ütlen, et way to go matu. selliseid asju ei oleks soovitav rääkida tegelikult.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Kas sa tõesti arvad,et politsei varem ei teadnud,et pmst. iga roller läheb üle 45km/h? Ja pealegi ajakirjanik käis mulle nii rängalt pinda,et ei viitsinud enam ära kuulata seda paska...
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End ma mõtlen rohkem seda 140 kmh teemat. lihtsalt lendas sulle peale ja hakas küsima?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End jah...olime traver moto ees vms...otsisime sõbrale piduriklotse ja siis ajakirjanik koos fotograafiga lendasid ligi ja hakkasid pärima,et kes teist tagaratta poiss on :lol: sõbrad kohe näitasid minu ja mu rolleri peale...ma muidugi ütlesin,et pilti te kohe kindlasti mu masinast ei tee ja siis ta hakkas küsima mu mootori kohta.Sellest ma talle rääkisin,kuna leppisime kokku,et ta mu nime ei avalikusta ajalehes...
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End nüüd lähiajal tellin jupid ära...praegu ootasin ap-moto taga...nad pidid tellima,aga siiski mitte ja ütlesid,et telli ise saksast :lol: niiet varsti läheb tellimus sisse
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End eks nad ka kardavad nii suurt vastutust enda peale võtta viimasel ajal on küll ap laiska pannud(kardavad et saavad ehk trahvi tuuning juppide tellimise eest . ei kujuta ettegi mis saama hakkab rolleri koha pealt. . :roll:
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Mai tea minu vanemad mind küll anaalselt ei noomi Suht äge pill jap
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Niisiis homme peaks tellimuse ära tegema... 1.2fast4race silinder 2.2fast4race väntvõll 3.Stage 6 duble layer(punane) 4.Stage 6 duble layer(valge) 5.2 lisa kolbi 6.Stage 6 temperatuuri näidik 7.Stage 6 pöörete näidik 8.Kill switch 9.Stage 6 racing slikid(ette ja taha)