Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Karpa peaks olema enamvähem ma arvan(bgm 28 mm) aga samas võib ju siis juba parema tellida... Jupid ma võin ise ka tellida,aga samas ma ei usu,et leek mind üle laseb :wink:
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End soovitaks parema karpa poole vaadata küll, saad asjast viimase kätte ikka. Minusoovitus oleks siis 28/30mm Dellorto või Kehini .
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End muidugi, võta korralik karpa( räägi kellegiga ära mis on hea ) . ja c30, või miskit muud head ära. siis ei teki hiljem enam kiusatust parema poole . muidu tellid jälle 10x veel uuesti.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End MHR Team ´06 töötab 2Fastiga päris korralikult, ei oleks väga mõtekas uut sumpsi tellida. Isegi see on koos C30-nega üks parimatest sumpadest sellele. Dellorto karpat küll ei soovita, suuremad mudelid on väga nadilt ehitatud. Täitsa korralikud on 28mm S6 R/T, 30mm Koso PWK ja no Keihin ka, aga hind minu arvates seda väärt ei ole. Telli kindlasti lademetes düüse ka nendele, sest Eestist neid leida väga raske.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End tra kus vend on uhke ... Aga muidu, ulmevend oled tra elu list ikka.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End CRAZY muud ei midagi , väga karm relv tuleb , aga jah jälle 50h sõitu ja ....
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Kõige kiirem roller eestis 70cc klassis w? Päris hull asi ikka tegelt
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End 2fast4race on peaks siiski olema 80 ccm silinder olema minuarust. . aga, matu hakkad sa sellega igapäevaselt sõitma või ajad ainult ilusal laupäeval garaazist välja?.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End mai usu eriti et vihmase ilmaga keegi rolleriga tahab nii väga sõita :lol:
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Eestis ei ole momentaalselt veel 80cc klasse, seega see läheb erandina 70cc klassi. Sellepärast Tann küsiski niimoodi, vot. Aga niipalju kui ma mäletan siis viimati Matult ma küsisin juppide kohta ja ta ütles, et ta pole ära tellinudki neid veel, kuid eks seda näha ole nüüd.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Vabandage väga, aga minu teada EESTIS ei toimu mingeid üritusi rolleritega seonduvalt ka... :?