Re: thematu SR Spain`s No1 High-End jaa,mina olen seda rollerit kokkutulekul näinud ja jättis küll hea mulje 8)
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Aga nüüd on masin poole ilusam ja natuke kiirem ka Kohe tulevad uued pildid kah...
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Njah , väga kenad mõlemad ! On nüüd parem selle amordiga tagarattal lasta , ja selle kettaga pidurdada ?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Poisil on vedanud On isa rahakotiga ikka korralikult pihta saanud Ei aga roller on väga ilus ikka
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End nagu liiiiga kena on see pill , kujutan ette et oma silmaga nähes oleks vist päris kergelt ilusam :d , minumeelest dh on sellel rolleril üliilus , Edu Sulle
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End see roller oli mingi eelmine nädal tallinna ap-s?. ma vist isegi nägin seda. aga polin evole , 28 mm karpa suureks ei jää :S?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Oli küll ap-s...tehti midagi seal variaatoris... Muidu 28mm karpa suureks ei jää
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Ok...seda ma ei teadnudki... aga minuarust see kah päris kena... ei näe vajadust suuremat panna...