thematu Aprilia SR Spain`s No1

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by thematu, Okt 2, 2007.

1. ken112

ken112 New Member

369
    0
    0
    Re: thematu SR Spain`s No1 High-End

Keegi mu teemas rääkis et poleerimisel pole ju mõtet. :lol: :lol: :lol:

Ei tglt tasub ära poleeriga küll.!

2. non-smoking

non-smoking New Member

77
    0
    0

Lol home made tuuning põlve otsas :D
    Ei tegelikult kui on kõva eeltöö tehtud siis on välismaalgi suudetud ära portida karterid ja silindrid ning on saavutatud väga häid tulemusi.
    Kordan peab olema ikka põhjalik eeltöö, eriti silindri ülevoolu kanalite muutmisega ning butterfly pordi tõstmisega sest, väljalaske pordi aknad peavad moodustama u 63% ülevoolukanalitest ja siis veel palju muud.
    Esimene läheb ikka aiataha.

3. xzburnoutzx

xzburnoutzx New Member

121
    0
    0

Mõtlesin mitte ainult poleerimist, vaid sisselasete kanalite astangute eemaldamist ja ühtlustamist. Poleerimine selline viimistlusfaas. Väljaslaske kanali poleerimine väga minimaalse kasu allikas. Ütleme nii, et pole pmst seda tööd väärt, kui ainult seda teha. Perse järgi vahest aru ei saa.

4. thematu

thematu New Member

78
    0
    0

Aga mis siis saab,kui sa mu masina perse keerad?

5. xzburnoutzx

xzburnoutzx New Member

121
    0
    0

Midagi *PIIKS* ei keera kindlasti. Kui tahad midagi arutada siis MSN.

6. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

Vahet sel on. Ärge sundige. las ta ajab nende juppidega timmi, ja eks ta hiljem imestab, kui mõni mid-race paremini edasi läheb, ja ju ta siis otsib abi ka.. = ) .
    Mul ei ole midagi su vastu,aga kui sulle midagi soovitatakse, ja sa niimodi nähvima kukud, siis on tiba halvasti =/.
    Ma arvan,et kui lempz midagi TOTAAlselt perse keeraks, siis ta taastaks/ostaks uue ka selle ju.

7. thematu

thematu New Member

78
    0
    0

Otsest küsimust ei või ka enam esitada v? Mõtle kah natuke ennem kui hakkad tarka juttu kirjutama.

8. RoX*

RoX* New Member

38
    0
    0

Sellepärast tahakski näha videot, et kuidas su masin liigub . Siis saaks natukenegi võrrelda enda mid-race Aeroxiga . :)
    Kuigi noh läbi arvuti ei ole asi pooltki nii kõvv, kui oma silmaga näha .

9. Tauri

Tauri New Member

138
    0
    0

Nägin seda aparatuuri oma silmaga, kui oli Pärnus suve ägedaim kokkutulek, siis oli masin juba nagu üli ilus ja võimas. Eks nüüd on veel ilusam ja võimsam :)

10. thematu

thematu New Member

78
    0
    0

Nii see on jah:D

11. vanQuish

vanQuish New Member

91
    0
    0

Kle, aitab ka nüüd. Ma ei saa aru, kuidas ei jõua ikka veel mõnele kohale,et igaüks ehitab oma rollerit nii naq tema tahab ja pole ei matu ega lempz midagi otseslt halvasti öelnud. Ausaltöeldes huvitaks ennast ka, mis siis saab kui midagi juhtub. Eriti kui raha masina alla pole mitte vähe pandud. Kui keegi veel arvab,et tal on vaja paukuda siis palun väga.. rääkige msn-is, ES-i teel w/e. Rohkem mõttetut mula ma siin teemas näha ei taha.

Selle viimaste päevade OT kustutan homme hommikul ära.

Roller on stiilne ja arvatavasti ka võimas:)

Edu!

12. thematu

thematu New Member

78
    0
    0

Tänud.

13. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0

ei välimus ikka sitax kena et kade ma olen aga mis teha ja kindlasti võib sellest veel võimsam pill tulla ja iusam

14. thematu

thematu New Member

78
    0
    0

Kõike on võimalik teha palju,palju paremini:D

15. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Kustutasin OT ära! Frodu jäta oma arvamused vahest endale! Kui poisil on raha siis las tema teeb kuidas ta ise soovib selline asi ei tohiks sind puudutada!

16. Hype

Hype Member

96
    0
    6

Kui siin karpadest juttu tuli soovitaks sulle Mikuni 24mm karpat see scooter attackis olemas laos! Hind võib natuke krõbe olla aga see eest väga väga kvaliteetne karpa,lisaks sellele soovitaks Olympica kütusepumpa see identne Mikuni omaga aint odavam.Kuna sul juba racing list siis need asjad kuluvad marjaks ära !

See kütusepump on saast ja seda pole vaja ka. Kõige mõtekam ilmselt oleks kas Stage 6 R/T 28mm või Stage 6 TM24.

17. xzburnoutzx

xzburnoutzx New Member

121
    0
    0

See kütusepump on muidu täpselt sama mis originaal, seega täiesti mõttetu. Karpade kohta niipalju, et soovitaks Stage 6 R/T 28mm või Stage 6 TM24.

18. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0

aga kõige ideaalsem oleks ikkagi rinka kartide karpa. mis läheb otse ilma kollektorita.

19. K-1

K-1 Member

291
    0
    16

Tore vidin küll jah, kuid maksab üks hooaeg kasutatuna u. 200-300EUR. (Tillotson),IBEA, Baroni on ühed tuntuimad, kuid no oi blää mis peavalu on seda asja seadesse saada - kui siin möni kardispordipoiss on siis ta vöiks ka möne masendava näoga smile'i siia toppida. No töesti vajab asi erinevat seadistust iga ilma jaoks eraldi ja kuna Matu tahab oma vurriga igapäevalselt söita siis see muutub üsna kiiresti tüütavaks vöi mis? Ja benakulu... :lol: isegi ameriklastel vöib paha hakata.

Ja noh, ma arvan, et Matul on veel palju ennem vaja ära teha selle SRiga kui hakata sinna veel rohkem fullrace juppe külge laduma.

20. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0

no tartus on üks vend nimega nopa. Pärisnimi siis SVEN NOPPASON(vist oli nii) igatahes se mees paneb masina 5 korda paremini timmi kui brauer nt

Jaga seda lehte