Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Sa ei lugenud tervet mu postitust vist läbi. Tillotson ja Baroni on natuke vähemnöudlikud (tänu sellele ka vähempakkuvad) ja vajavad ümberseadistamist iga 5'C tempi.-i muutusega ja eraldi vihmase ja kuiva ilmaga. IBEA pakub korralikus seades u. 1.5 HP'd rohkem kui tavaline oversize karbu, kuid see on vöimalik ainult karburaatori paikaseadistamisega IGA KORD KUI SA MOOTORI TÖÖLE PANED. IBEA pidi nii tundlik olema, et vale öhuniiskus vöi ootamatu körg-/madalröhkkond viib seade paigast. Ma arvan, et selliseid tüüpe, kes oskavad hästi karburaatoreid paika timmida on Eestis veel päris mitu. See, et nad olemas on ei tähenda, et nad viitsiksid su rollerit iga viimne kui kord, kui sul söiduisu tuleb, seadesse ajada.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Aga siiski mis karpa siis?(kardi omast ei ole huvitatud) Ja kas midagi on vaja veel vahetada?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Lempz eelmisel leheküljel soovitas Stage6 stuffi. Peaks hea tulema küll. Vahetada nii väga polegi vaja midagi - küll aga peaksid sa välja mötlema mida sa sellega nüüd löpuks teha tahad, kas paned selle Team'i vöi jätad EVO. Igastahes esmatähtis on karterid silindritihendi järgi parajaks freesida ja squish erinevate tihendite abil 0.6-0.8mm kanti ajada. Selles vahemikus peaks 98'ga päris paraja komplekti valmis tegema. Liiga suur squish'i mõõt tähendab kehvemat kiirendust, kuid seevastu silinder kestab kauem. Tavaliselt on stockis kuskil 1.5mm ringis.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Nagu ütlesin siis kas tavaline 28mm karpa või 24mm flatslide. Ise võtaksin ilmselt TM24 enne. Jah, need kardi karpad on sellised pool kahtlased asjad rolleritele. Isegi hollandlased ei viitsi väga nendega tegeleda, vähemalt 1 sõber ostis ta, pani seadesse ja sai mingine -0.3hp võrreldes Keihini flatslide-iga.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End vb on seda siin juba mainitud, aga miks sul geneka kaant peal pole? paremini jahutaks?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End mis taga ikka saama peaks, seisab matul garaasis ja ootab järgmist suve .
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End ei selle venna nimi on sven nopason ja tema on seadistanud ka mareki roxi ja tema ei võta tööd enne ette kui mootor on hambahariaga üle käidud kuna ei taha käsi sitaseks teha ja seda ma võin üelda et ta eeb hästi!!!
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End praegu pole väga midagi...täna panin just masina tööle ja käisime ringrajal põristamas...tegime video kah varsti saab näha lähiajal plaanis kolb ära vahetada ja selle käigus siis vb lasta ka ära portida
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End niisiis video kah mingisugune...see on telefoniga mingi mõttetu kaameraga tehtud videot pole kätte saanud veel http://www.youtube.com/watch?v=z4ZHRaV7FeM
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End see läheb külll vabalt puhta gaasiga tagasse eks , seda ma isegi usun väga kõva , mõnusalt liigub .