Re: thematu SR Spain`s No1 High-End aga sellise hooga on päris jube üle ka tõmmata muidu väga kõvv, edu sulle edaspidisekski
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Mai viitsind listigi ära lugeda, vaatasin, et silinder mingi kõva ja siis hakkasin kohe videot otsima igatahes rängalt läheb
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Niipalju siis sellest masinast :? silku,kolb,väntvõll perses:/ masin jooksis täna kokku. Arvatavasti põhjustas kokkujooksmise praak sõrmlaager,sest see oli 10 erinevaks tükiks murdunud.
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End hektel ei kommenteeri midagi,aga mõtteid on :wink: ...kõige rohkem on kahju sellest,et väntvõll läks samas oli ka plaanis minna 7.juunil toimuvale võistlusele :?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Raplasse ?? Lükka masin kokku ,võistlemas tahaks küll sind näha !!
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End raplasse jah,aga mul pole väga midagi kokku lükata...juppe njetu ju
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End kui sul raha üleliia siis telli team cristofolini või 2fast 4race -rajale parim. silindri ostuga saad ka sellele vastava väntvõlli ka kaasa .cristofolini on 80cc ka. link: http://scooter-center.com/catalog/produ ... _6249_6256
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End nojah...aga kumb siiski parem on? :lol: ja kas need silkud sobivad minu praeguse sumpaga kokku üldse või tuleb siis sumpa ka ära vahetada?
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Tee parem kiire kõne Arvole . (see kes su rolli algselt kokku pani)
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Ma ei tea , võta siis juba Fabrizi Racing 92cc tuning kit , 1500 eur , ja sumpa jne ka kaasas . aga muidu cristofolini ja 2fast4race arendavad mõlemad 26hp .
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End haige vend tõesti , raha nii palju , telli siiis muidugi fabrizi juba .
Re: thematu SR Spain`s No1 High-End Fabrizzi pidi mingi ilge könn olema. Eelistatakse ikka fa2st ja cristofolini silkusid.