ThePoweri Cpi oliver 70cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by ThePower, Märts 19, 2011.

1. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    ta mõtlesgi kruustange ehk
    mitte torutange
    sorry for ot
    aga tee püssiks siis

edit: võta relaka võti, pane need 2 pulka sinna aukude kohapeale ja keera lahti. muidu on sellejaoks mõeldud spets võti, aga too relakavõtmest pmst ei erinegi.

2. kaarel08

kaarel08 New Member

183
    0
    0
    Võta keegi appi kes seda relakavõtit tugevalt seal hoiaks, ise pane lehtvõti too mutri peale, anna haamriga korralik koks pihta ja keera tuimalt lahti lihtsalt..
    Edu masinaga, loodame, et tuleb midagi asjalikku.

3. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    tem11 ta tahab ju sidurikella lahti saada, tahaks ma näha kes sul neid kruustangidega lahti teeb.

4. milky

milky Member

301
    0
    16
    Tegelt saab pm kõigega lahti selle sidurikella kui mõistust natukenegi on :p mina tegin enda elu lihtsamaks tegemiseks sellise seadeldise, et võtsin ühe toru ja keevitasin 2 polti külge ja sidurikella aukudest hoiad kinni, relakavõtmetega ei toimi eriti, ma olen need alati kõveraks keerand. :p aga no otsi mingi suvaline aukudega asi et poldid vms läbi saaks panna ja keera lahti.

5. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    kasutaja rrobi röökis kruustangidest ju, mitte mina. ma tegin lihtsalt selgeks, et mida ta mõtles, sest ta röökis blocki alt võtmisest ja värki.
    muidugi ma ise ei poolda seda, et keegi keerab siduritrumli kruusidevahele, see võib perse keerata ju
    ma rääkisin seda, et las võtab relaka võtme ja valma. kuigi kui võtta odavama klassi relaka võti, mis on sitast materjalist ja õhuke, siis keerab rolle lihtsalt kõveraks, endal sellega kogemus olemas.
    loodan, et saad lahti ikka

6. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    panin ratta ja amordi kõrgenduse kinnitus poldi taha mingi raud kangi ja keerasin asi läks suht raskeks ja siis käis nõks ja sidur tegi ringi peale ja jälle sama asi, midagi on nässus, aga noh eks homme näeb seda värki

7. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    ps, eelmisel kiiwil sain siduri väga hästi kätte :) ja kogenud ka seda mis juhtub kui keerata uisapäisa sidur lahti mille paisutas lendu punane survekas ja sidur mulle laks vastu pead lendas..

8. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    Stento ise ei saa kasutaja sisse litin joonise siia.

9. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    asju ei tehta kunagi uisapäisa , aga jah skilled vana :lol:

10. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    väga huvitav skeem kuidas sidur trummlit avada. :D
    Ise tegin sama moodi nagu kasutaja milky

11. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    nii keerad velje kõveraks, endal kogemus omastkäest võtta, kui mingi 3-4 a tagasi tahtsin sidurit esimeke kord maha võtta.
    võta relaka võti ja saad lahti, see ei ole mingi raketiteadus ju:D

12. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    täitsa meeldib, tee püss valmis 8)

13. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    Ty :p no ise loodan ka midagi head teha sellest :p

14. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    nii täna sai siis niikaugele et väntvõll nässus, ja sidurivõll mingi vale värdjas seal milletõttu ta loksus seal ja laagrid ka pu*sis olid
    homme saab uue vända, ja uue reduktori ja masin kokku :) paar pilti ka

sidur lahti nagu niuhti!:)
    veel ei värvi kuna värve hetkel ple :) kõik raha läheb mootorile

15. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    näha et poiss viitsib tegeleda , tubli ! 8)

16. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    viitsimist on, huvi on, aga raha ? HUI ON! :D

17. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Vaata et midagi ära ei nussi nüüd :D (mis väntvõlliga tegid? :D)
    Mis värvi tuleb, kui tohib küsida? :D

Muidu kirjutan siia teistele et lihtsaim tee kuidas lahti teha (vähemalt mul)
    Kui roller on esirattaga seina(millegi kõva) vastas, sõber istub tagaotsale ning vajutab mõlemat pidurit, ning sina samal ajal keerad, kui ei jaksa keerata siis haamriga paar toksu vastu lehtvõtit. Kui ikka ei saa siis las sõber paneb jala velje vahelt läbi ja surub jalaga tagasi kuni sa keerad.(jälle võid haamriga)

18. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    ei värvi veel ju, loe mu tekst uuesti läbi , piltide alt,:)aga ma lasen ikka suruõhu püssiga

19. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    No ma mõtlesin seda et mis värvi tuleb, kui sa värvima lõpuks hakkad.
    Leidsin teksti, sellest võib tulla ikka mõnus pyss kui õigelt teed ;)

20. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    üritan ka ehitada, aga nh iga kuu natuke
    :)

Jaga seda lehte