ta mõtlesgi kruustange ehk mitte torutange sorry for ot aga tee püssiks siis edit: võta relaka võti, pane need 2 pulka sinna aukude kohapeale ja keera lahti. muidu on sellejaoks mõeldud spets võti, aga too relakavõtmest pmst ei erinegi.
Võta keegi appi kes seda relakavõtit tugevalt seal hoiaks, ise pane lehtvõti too mutri peale, anna haamriga korralik koks pihta ja keera tuimalt lahti lihtsalt.. Edu masinaga, loodame, et tuleb midagi asjalikku.
Tegelt saab pm kõigega lahti selle sidurikella kui mõistust natukenegi on mina tegin enda elu lihtsamaks tegemiseks sellise seadeldise, et võtsin ühe toru ja keevitasin 2 polti külge ja sidurikella aukudest hoiad kinni, relakavõtmetega ei toimi eriti, ma olen need alati kõveraks keerand. aga no otsi mingi suvaline aukudega asi et poldid vms läbi saaks panna ja keera lahti.
kasutaja rrobi röökis kruustangidest ju, mitte mina. ma tegin lihtsalt selgeks, et mida ta mõtles, sest ta röökis blocki alt võtmisest ja värki. muidugi ma ise ei poolda seda, et keegi keerab siduritrumli kruusidevahele, see võib perse keerata ju ma rääkisin seda, et las võtab relaka võtme ja valma. kuigi kui võtta odavama klassi relaka võti, mis on sitast materjalist ja õhuke, siis keerab rolle lihtsalt kõveraks, endal sellega kogemus olemas. loodan, et saad lahti ikka
panin ratta ja amordi kõrgenduse kinnitus poldi taha mingi raud kangi ja keerasin asi läks suht raskeks ja siis käis nõks ja sidur tegi ringi peale ja jälle sama asi, midagi on nässus, aga noh eks homme näeb seda värki
ps, eelmisel kiiwil sain siduri väga hästi kätte ja kogenud ka seda mis juhtub kui keerata uisapäisa sidur lahti mille paisutas lendu punane survekas ja sidur mulle laks vastu pead lendas..
nii keerad velje kõveraks, endal kogemus omastkäest võtta, kui mingi 3-4 a tagasi tahtsin sidurit esimeke kord maha võtta. võta relaka võti ja saad lahti, see ei ole mingi raketiteadus ju
nii täna sai siis niikaugele et väntvõll nässus, ja sidurivõll mingi vale värdjas seal milletõttu ta loksus seal ja laagrid ka pu*sis olid homme saab uue vända, ja uue reduktori ja masin kokku paar pilti ka sidur lahti nagu niuhti! veel ei värvi kuna värve hetkel ple kõik raha läheb mootorile
Vaata et midagi ära ei nussi nüüd (mis väntvõlliga tegid? ) Mis värvi tuleb, kui tohib küsida? Muidu kirjutan siia teistele et lihtsaim tee kuidas lahti teha (vähemalt mul) Kui roller on esirattaga seina(millegi kõva) vastas, sõber istub tagaotsale ning vajutab mõlemat pidurit, ning sina samal ajal keerad, kui ei jaksa keerata siis haamriga paar toksu vastu lehtvõtit. Kui ikka ei saa siis las sõber paneb jala velje vahelt läbi ja surub jalaga tagasi kuni sa keerad.(jälle võid haamriga)
No ma mõtlesin seda et mis värvi tuleb, kui sa värvima lõpuks hakkad. Leidsin teksti, sellest võib tulla ikka mõnus pyss kui õigelt teed