lol, vaatasin väljalaske kanalist sisse, ja mida ma nägin , kolb on tõesti kriibitud rsk -.- aga no mootor töötab superluks veel
nii panin peale sinised sidurivedrud ja tulemus on minuarust küll superluks, vanad vedrud olid nii väsind et pm kicki pannes tahtis tagaratas ringi käia, nüüd siis arvan et 4g rullid, ja uus sumps siis peaks olema mootoriga kõik
ei liccalt, hakkas tõstma aga tagukondel oli libe nagu l*tsi V'tt ja võttis kinn rsk ja lääx katki paps tegi mul väntvõlli keerme korda ja kõik korralikult seal niiet oskab küll
ei saa sust aru ,topid kleepse mis on koledad ja ei sobi ja võtad underi ära mis teeb aint seda ilusamaks :lol:
puruks ja sellise pasaga koos mis ei tule survekaga ja värgiga maha siis võiks nag underi ära võtta, .
OI ISSSSSAND ! KÕIK MU NÄRVID ON SELLES ROLLERIS ! tee mis tahad , pane 70 silku, ükskõik mida, see asi ei liigu. mul on sust jube kahju, et sa selle masina omale ostsid tõsiselt ka, mul jooksis see silku ükspäev enne müüki kinni (Y) sumpaga on ja tore nuss. mina ehitasin selle rolleri välimuse üles uued gondlid ja kõik underid jms. miks a underi ära võtad ? hull oled ?