see ei ole xenon esitules toppisin ledid tagurpidi et reflektorist peegeldaks, pimedas näitab isegi, punased ledid on ajutiselt seal, need lähevad taha siis kui pikema juhtme saan aga arvatavasti tuleb ka xenon esitulesse
see pole xenon loll teemasse, mulle muidu käib ilgelt vastukarva kui mingit sinised parktuled on vms, aga sellele oled küll õigesse kohta pannud need ja vägahead näevad välja punased võta kindlasti ära :roll:
punased panen underil ühe ääre taha vms, siis peaks blokki valgustama vms, peamiselt starterit ja selle ümbrust
niisiis rolleril uus silku kit peal (50cc stock) nüüd oleks vaja siis 3,6 rullle lillasi sidurivedrusi , valget survekat, ja uut sumpsi rääkisin sõbraga , saab vb gianelli reverse hetkel ple siis midagi, see nädal arvatavasti xenoon kui mootorile juppe ei osta
arvasin hullemat , aga need olid täiesti okei seisus minek on normaalne, nõuab siiski jäigemaid sidurivedrusi aga tra aku ütles lampi üles rsk hommikul läks masin starterist tööle, sõitsin ringi veits ( läksin sõbrajuurde, siis jõudis starter napilt vedada ja nüüd kui süüte sisse keeran hõõgub parktuli õrnalt, kui tööle panen põleb sitaks heledalt
hästi paned,, aga mul selline tunne et varsti morini block sellel raamil, ei tea nüüd kuidas kinnitan , aga no proovida ju võib Tänud muidugi
moriini nüüd küll loll tegu :/:/ aga under valge , põhjakas valge, esiporilaud valge, siis pöörfi, ülejäänud must.. ahjaa veljed ka . Ma ütlen sulle ära näe eluvaeva CPI KALLAL !
mul selline tunne et teen tavaliseks rolleriks suht aga morini sellepärast et sittagi ei võta bena tra sellega saab paagitäiega linna ja tagasi siis on aamen :S