eii , et nag mingit moma rollerit ma küll ei viitsi teha, ise sõidan ka iga ilmaga ju ja maj laku oma rollerit iga päev nag mõni siin rk-s
Pese vähemalt korra suvel see siis puhtaks, siis see ei näe välja nagu oleks mudarallit lastud. Ja palun hangi tagurattale mingisugunegi porikas, see oli ikka päris julm vaatepilt mis prisma juures oli.
xD siis kui väheke kuivemaks läheb siis pesen rolleri puhtaks ja värki, ja hetkel see porikas pohui, tegelen siiski mootoriga veel, stock sr 50r teeb ära :S
noshit et teeb, minarelli koopia ja piaggio on ju nii erinevad... ja see r läheb stockiltt juba 90 ...
Re: ThePoweri Cpi oliver 50cc ei kukkund puruks, liccalt kukkus ümber kohapeal, ja tavaline aku läks pupu lampi, kicki poolkuu murdus pooleks
Re: ThePoweri Cpi oliver 50cc Tal pole spidot. Masin tal praeguse seisuga laiali, starteris mingi probla.
Re: ThePoweri Cpi oliver 50cc jap, lisaõhku saab ka sitaks, muidu nüüd roxi sidur peal stock sidurivedrudega ja malossi valge survekaga, peal ka malossi multivar 3x 5g rullide ja 3x 6g rullidega, mina ei oska / ei julge tagal lasta aga muidu lasta saab küll !
Re: ThePoweri Cpi oliver 50cc Olen saanud sõita vaikselt ja kiirendus on olnud hea! Rolleriga küll apsatusi juhtunud on, aga omanik tegeleb südamest sellega ja proovib aina paremaks teha. 8) Küll ma teile juba mitu x öelnud, et tee korda see masin ja pane mõnusalt müüki . Proovi ostja kätte saada. Korjaksid kasvõi nätuke raha juurde ja saaksid täiesti korras Aprilia kätte Ja siis saab edasi hakata nukitsema teise rolluga .
Re: ThePoweri Cpi oliver 50cc hetkel selline asi et kõik kondlid peale esikondli lähevad prügikasti siis kui uued ostan , kuna nendega porri tehtud eelmise omaniku poolt, jms istmebox on ka rämps, teisip tulevad siis uued mähised ja stage 6 sport pro loodetavasti. muidu peal nüüdsest stock roxi sidur malossi multivar 5.5g rullidega sõber tõmbas peaaegu üle xd imestan et suht hästi kerib edasi, eks siis näeb mis juhtub kui sport pro peal