Tervist üle pika aja ! Täna sai siis remondiga alustatud võtsin lahti klapikambrikaane, ja mida ma teada sain, klapisääretihendid võib kohe põõsasse visata.. järgmine nädalavahetus, ehitab edasi, uued klapisääre tihendid, kogu elektroonika korda teha, logisevad kolisevad asjad kõik kinni, puur katusele, ja tümakas tööle !! masin töötab muidu ilusti, 3-4 kuud seisis, valasin kütte sisse, mass sisse, võtit 2 sekki ja mootor nurrus ..
naq 1. lehel siis kohe 1. päeval jäime kinni :lol: spido ja bena näidik ei tööta vist, aga võttab suht palju vist.
Kütet peaks jah palju võtma 2,3 ja 80-datest bensukas ntx ma ei saa talvel alla 12l sajale monopritsungiga nivagagi Aga sa diislile pole mõelnud üle minna? peaks ju hulga ökom olema Aga edu masinaga, ainukesed õiged maasturid on sellises vanuses landyd ja uazid jms kraam
Lagunevad range roverid! Land ja Range on erinevad asjad. Tegelt enamus 80-aastate autod enamvähem vastupidavad, samas jupide saadavus sitt sellest ka hind kallis. Omenikule ikka edu! 8)
Läbivuse suhtes ikka head, ma arvan, et offrõudides lagunevad kõik maasturid, sellised isegi vähem ma arvan.