aitäh kõigile kradi jube on ikka enne talve rolluyt osta, tahaks nahu SITAKS sõita, aga näed ei saa :?
Täpselt sama tunne! Ise ajasin ka seda bisnesit, et see ära osta. Aga näed, sain sõbra kaudu hea pakkumise tutikale APle. Poleks seda pakkumist tulnud, oleks see praegu minu garaazis Edu selle pilliga sulle, vaata, et sa teda katki ei tee!
america sa vist oled seda masinad näinud kui minu juures hussarid ostmas käisid?või oli siis mul see lahti võetud :wink:
ma ei tea millal pildid teen, siis kui viitsin, pole hetkel viitsinud. ilmad kaa nii sitad, kuimaa ära külmub siis teen. mul nii märg aias, ei viitsi jamada. Ja pestud pole ka.
See oli sul siiis lahti võetud ja seisis garaazis!Aga see selleks! Tiku: Sa kavatsed masinat veel edasi ka arendada või jätad nii nagu on?
ilmselt jätan nii nagu on, kui pappi saan siis vist uus sumpa alla, hetkel on ikka paras piiraja all. :wink:
jaa suht ilus asi on,kunagi sai rimi ees nähtud ka seda siis tudus küll suht lahe masin olevat, ega jah tee asi ilusamaks ,mina paneks sinna peale ka veel sinist värvi downhilli ning paar polini kleepsu untertaili teeks ka
endine omanik soovitas kaa downhilli panna, unus kyll et oleks super, aga hetkel pole raha ja viitsimist seda teha, omaarust praegu kaa jube ilus! :wink: