Re: timeout'i Yamaha Aerox R Nii veljed on juba rolleri kõrval , ja ootavad värvimist keegi võiks veel ideesi jagada mida valgeks värvida ;p homme v üle homme hakkan värvima.. lenks, lenksupuks ,veljed lähevad valgeks
Re: timeout'i Yamaha Aerox R ijõu jah , kõik läks perse :N mingi lihvisin ära ja teemat , aga silikoon´i vms sellega unustasin puhtaks teh a, ja mingid augud jäid sisse :/ aga kui keegi viljandi omadest seda loeb sisi võiks homem appi lihvima tulla et jah ise lähen mingi kell 11 tegema, ja kui keegi appi tahab tulla siis mu nr on 56744119
Re: timeout'i Yamaha Aerox R Suured tänud teile kes soovitasid veljed valgeks värvida ja tänud ka teile kes käisid rollerit lihvimas ja aitasid need valged veljed andsid ikka rollerile teise näo ... mulle igatähes väga meeldib õhtul v homme tulevad ka pildid ;p
Re: timeout'i Yamaha Aerox R UUENDUS 6 JUULI Kui rolleri sain siis oli ta selline : vahepeal oli selline nägu siin varem olen postitnud ... erilist muutust pole veel olnud varsti hakkab rolleri paremat poolt kaunistama sport sumps viimastel piltitel ei sa õiget efekti kätte, kuna telefooniga tehtud , muidu näeb ikka palju ilusam välja
Valge istmekate, valge tagaistuja gondel ja valge esituli lisaksid välimust ikka kõvasti juurde. Valged sisegondlid ka, aga kui sulle ei meeldi siis pole midagi teha, aga see on kõigest minu arvamus.