Timmo Peugeot Jet force LC 05

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Timmo, Märts 21, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StuntS

StuntS Bännitud Bännitud

215
    0
    16
  2. Timmo

Timmo Member

465
    0
    16
    No ma usun, et Next-r'st täiesti piisab. Edasi tuunimis plaane mul pole ja mingi võimsama sumpsiga tahaks ta kindlasti rohkem peale ka saada. Asi rohkem ilupärast ka ja minuarust on next-r täitsa normaalse välimusega. Loodan kuskil +10-15km/h kiiruselisa, et kuskil 80-85 välja läheks ja ma olen rahul.

Neid videosi olen ka kõiki vaadanud, täitsa ilusad mõned. Kui suvel raha saab, siis tuleb peale ka dh vb, mulle meeldib.

http://www.bikepics.com/pictures/1102949/ ; http://www.bikepics.com/pictures/1032553/ , selline täitsa ilus imo.

3. rainerros

rainerros New Member

795
    0
    0
    NExt-R jääb ikka sitaks kobeda nurga alla. Muidugi võta see, kui edasi tuunida ei taha. Võtaksid ikka kroomi?

4. Timmo

Timmo Member

465
    0
    16
    Kroom ikka jah :D . Reedel jäin Alpssi tellimusest maha, ei tea millal sumpsi siis saan. Aga kui keegi tahab tellida midagi kahepeale (postikulu 10euri), siis andke PS teada.

5. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    kui sa mõtled seda pildil olevat sumpat siis sei ei ol minuarust next r vaid technigas rs70 :roll:

6. Timmo

Timmo Member

465
    0
    16
  7. NixoN

NixoN New Member

253
    0
    0
    ega jh next-r jääb ilus aga kui tuleb soov midagi kangemat panna sis missa selle next-r iga peale hakkad?
    ja mudu on olemas ka next-r i taoline sumps aint 70-nestele võid seda ka kaaluda peale panna :p

8. -PiTsA-

-PiTsA- New Member

297
    0
    0
    See sumpa mis sa esimesel pildil näitasid, see nagu veel ilusam kui next-r seal all. Üli ilusa masina oled endale saanud. Võiks endalgi selline olla.Edu sumpa valimisel. Ise võtaks selle esimeste piltide peal olnud sumpsi.

9. Timmo

Timmo Member

465
    0
    16
    Ma tean. Ennem ka kirjutasin, et mul ei ole lihtsalt raha. Kangemaks ma vaevalt ka midagi muudan, sest pritsungi tuunimine nii kallis. Vb suvejooksul mingi sport vario ka, rohkem midagi. Ärge valesti aru saage, et ma mingi Tecnigase räige fänn olen, lihtsalt sellises hinnaklassis parim valik, vist?

10. NixoN

NixoN New Member

253
    0
    0
    ei no seda küll jh, aga lihtsalt äkki kogud vb nats juurde... :wink:

11. Timmo

Timmo Member

465
    0
    16
    Roller vahepeal oli motoremis, sai uue aju peale. Mõned uued pildid.

12. Timmo

Timmo Member

465
    0
    16
    Praegu masinal mõningad jamad, selle joaks ka eraldi teema viewtopic.php?f=5&t=32918. Pmst sai siis vahepeal mootor alt võetud ja veits lammutatud. Silinder ja kolb kõik olid täitsa korras, kuigi viimased 300km sõitsin lahtise õhufiltriga :D veits tolmu oli sees ikka ja tegin puhtaks. Nüüdseks mootor juba all tagasi ja homme peaks saama uued tihendid ja uue pendiksi. Selle nädalasees peaks lõpuks ka sumps jõudma, mingi 3 kuud oodanud. Mõningad plastikud sai ka eemaldatud. Käisin tallinnas kokkutulekul ka juuni keskel, mõned nägid siis omasilmaga ka ära :)

Ja kes huvitatud, siis peale kordasaamist ja väikest reisi läheb masin kohe müüki kah. Lõpetan rolleritega vist ära, aga võite ka huvitavaid vahetusi pakkuda ( aeroxid, sr'd, runnerid jms ).

13. Timmo

Timmo Member

465
    0
    16
    Nojah, mina sellest masinast jagu igastahes ei saanud. Jooksis kokku ka lõpuks. Masinal nüüd uus omanik, teema võib lukku panna, aga mitte kustutada palun :)

14. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    oot...vabandust kui kuskil kirjas on..kuid mitu liitert pena paak on/oli?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte