Re: Timmo Yamaha Aerox 05 @ KIIRESTI ABI VAJA Proovi sellist asja,et võta karpa maha ja keera kõik segu,õhu düüsid välja.Puhtasta õhuga või bensiiniga ära ja proovi siis endal oli küll nii et ka tühikäiku polnud ja nii kui need üuhtaks tegin oli olemas
Re: Timmo Yamaha Aerox 05 @ KIIRESTI ABI VAJA roller seisis 2 nädalat camexis nüüd, lõpuks viskas koppa, sest vennad ei teinud seal mitte sittagi. ise olid paisupaagi korgi ära kaotanud ja siis ajasid et ma tõin ilma. no tõsiselt mida v'ttu. oleks ma ilma korgita transportind oleks terve auto tosooli täis olnud, mida ta äratuues oligi... VÄGA suur respecti langus, tõsiselt. 2 nädalaga ei suuda kasvõi viga üles otsida. väga närvi ajas igatahes. mingipäev võtan ise ploki lahti või viin 1 targema mehe juurde. kui viga peaks olema simmerites, esitan arve neile, sest nemad need paigaldasid.
Re: Timmo Yamaha Aerox 05 @ KIIRESTI ABI VAJA Kusjuures täitsa võib viga simmeris olla, kuna kunagi ise unustasin ka süütepoolsele simmerile selle "metalljunni" peale panna ja lahti loksudes lõi pöörded lakke ja kui välja suretasin enam tööle ei läinud. Peale seda intsidenti panin simmerite servadele väheke laagriliimi, et sellist jama enam ei juhtuks.
Re: Timmo Yamaha Aerox 05 @ KIIRESTI ABI VAJA Tahad öelda et põrguvärk ei saanud selle masinaga hakkama?Seda am eriti ei usu...
Re: Timmo Yamaha Aerox 05 @ KIIRESTI ABI VAJA Isa tööjuures lukksepalt küsisin, Würth'i toodang oli igaljuhul. Näeb samasuguses tuubis välja nagu keermeliim. EDIT : http://www.wuerth.ee/pdf/tooted/Kemikaalid.pdf Otsi ülesse Laagrilukustid.
Re: Timmo Yamaha Aerox 05 @ KIIRESTI ABI VAJA Roller oli tallinnas ja Põrgumees Tartus.Muidu jah eks seal ole simmerites asi
Re: Timmo Yamaha Aerox 05 @ KIIRESTI ABI VAJA Ega Camex koguaeg Põrguvärgiga ei seostu. usun et tema oleks kenasti hakkama saanud. aga tundub et ainult tallinnas sellised sellid. Viin kuskile motoremi või kuhugi selle ja kui nemad leiavad simmeri vea esitan arve Camexile. Eks näha ole mis siis kostavad, rääkis seal mulle et nemad panevad ilusti kokku ja ei ole siis kindlasti selle viga. Ise pole ka ennem väntvõlli asjadega tegelenud ja ei taha lahti kiskuma hakata. Kiiresti vaja korda saada ja maha müüa, bike ootab tegemist.
seisis vahepeal camexis 2nädalat - mitte sittagi. siis viisin motoremi, oli seal 1,5 nädalat ja karpa on timmis nüüd. variaator tahab suht palju timmimist ja midagi viliseb ka vist seal sees. panin enamvähem kokku ära, mõned asjad siiski teha veel : esiratas viskab päris jõhkralt, laager läbi vms vist , pidurikonnad ära vahetada ja variaator ära timmida. põhjagondel vaja ka peale panna http://www.upload.ee/image/642653/DSCN0067.JPG rohkem pilte pole, aku sai tühjaks
Oh, see värv küll minu arust nüüd ilus pole aga noh maitse asi .. Ise oled kindlasti rahul, nii et edu !
ise kindlasti rahul, mõned asjad häirivad veits. tegelt tahtsin natuke tumedamat kollast ikka aga see selline rohelise tooniga natuke, aga no mulle sobib see ka : )
need tumedad veljed veel rikuvad pilti, mingid neoon rohelised veljed jne siis oleks märksa parem pilt
engine coverid ja seesmised + grill võiksid mustad olla praegu kollasega suts üle pingutatud mudu norm
kui viimane uuendus sai tehtud siis õhtul otsustas vaakumklapp paagi küljest lahti tulla ja pidin rolleri koju lükkama. täna hommikul panin siis uuesti esiratta alla ,uus määre vahele ja värki. vaakumklapi panin ka uue klambriga korralikult kinni ja põhjagondli alla. sõitsin veidike alevis ja siis läksime sõpradega siit 15km kaugusele ujuma. kui 1km oli sõita, sõitsin mina suurest august läbi ja vaakumklapp tuli jälle välja. 5l bena voolas lihtsalt teekõrvale maha ja jäime seisma. õnnks oli veidike tööriistu olemas ja sai teekõrval kõik laiali võetud ja kokku tagasi pandud. tõime veel 7km kauguselt bensukast 3l bena, 1,5l sellest sain mina sest rohkem pudelisse ei mahtunud ujusime ära ja tulime tulema, 1km sain sõita, suri välja juba. seisin veits siis läks uuesti käima aga mingi 3km pärast hakkas uuesti puterdama ja suri välja. passisin siis mingi 15min ja panin uuesti käima, läks isegi ja sõidsin pmst koju ära. 1,5km enne kodu tuli isa vastu ja andis bena juurde ja sain ilusti koju. igastages roller praegu töötab väga ilusti ainult algust tahaks natuke paremaks. paranduse algus, mu roller paremas nurgas vaakumklapp siis lihtsalt lahti tulnud, tagaratta peal natukese ajapärast oli uuesti koos ja jõudsimegi kohale pärast teekõrval passimas tegelik värvitoon umbes selline siis, laimikollane
jees,jahutusribid ja midagi spidokondlil mustaks,veljele vb kollane ääreteip ja paar nippet-näppet veel,siis pole selline munakoor