Re: Timo Yamaha aerox R Kuule ei tea ei usu , ma arvan , et politsei onud tahtsid ka lihtsalt tagale lasta .
Re: Timo Yamaha aerox R soovitage mis värvi LED-e spidosse panna ? ise olen mõelnud sinist või oranzi
Re: Timo Yamaha aerox R Otsustusvõime puudub? Jummel küll, paned ju enda, mitte teiste jaoks selle sinna.
Re: Timo Yamaha aerox R Sinu jaoks paneb või? Kas ma mainisin või midagi, et ta minu jaoks need paneb? Loetust raskusi arusaamisega?
Re: Timo Yamaha aerox R siis on mõtetu siin teemas kraaksuda pigem soovita kohta kuhu panna ja on ta üldse öelnud et ta paneb ainult enda jaoks need sinna äkki tahab et need teistele ka meeldiksid.
Re: Timo Yamaha aerox R Ma arvan, et sa pahaks ei pane :lol: Ükspäev peale trenni polnud tarka teha pildistasin telefoniga su rollerit :lol:
Re: Timo Yamaha aerox R nii vaheleal on tulnud mõtteid mida talvel teha: 1.uued kolvi rõngad 2.kollased sidurivedrud 3.veljed ja amordi pulgad mustaks 4.toonitud suunatule klaasid 5.silindri kanalid portida ja poleerida 6.oranz veljeteip panna 7.uued piduri klotsid taha ,ette veel vaatab 8.esituledesse led ribad 9.uus reduktori õli 10.vb paneb veel nihutatud kiilu kindlasti tuleb mõtteid ja tegusi juurde 8)
Re: Timo Yamaha aerox R Tohin ma need oma arvutisse salvestada ja natu photoshoppi proovida nende peal ?