Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Pakkusin lihtsalt välja. Siis pane xenonid ja ledid esitulesse. SRR-i on raske ilusamaks teha kuna ta on juba nii kena ehitusega.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Jh olen mitu korda öelnud et ledid tulevad aga xenonid ei tea kas viitsin muidu täna panin käima ka aga videot ei teinud eks teeb kunagi
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Sai siis täna tema esitulesse väiksed LED ribad paigaldatud. NV lähen ühendan ära ka.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR BLÄÄÄ KUI HOT! Soovitan MatuuI tööd, teeb kõike elektriga seotud asju, olematu hinna eest ja töö kvaliteet on reaalselt parim! VÄGA HEA TÖÖ LIHTSALT!!
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Ei ole sinised, lihtsalt õrnalt sinakat tooni tegelt on valget värvi ikka.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR olen madis ja kurdaks muret.. Tegime martinpoisiga siis tema Ri ja juhuslikult hakkas koer haukuma. Sisse jalutas pedepoiss TLA, ei öelnud tere, vaid tuli ülbelt garaasi sisse ja küsis; tatid, kus mu tuli on? Ühe korra veel enda jala siia niimoodi etteteatamata tõstad, ässitan koera kallale, sõidan sigulliga üle, peksan raudkangiga surnuks ja matan majataga olevasse sitatünni. edu rolluga!
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Üks pildike ka kuidas Ledid masina peal välja näevad http://www.upload.ee/image/3876491/IMG_9747.jpg