Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Sai ka siis eile masin üle nähtud. Värv juba mõnest kohast koorub ning jooksma läinud :S Kinnitustest ei hakka ma rääkima. Aga muidu liigub nagu elajas
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Siis poiss saanud selle mis tahtis, välimus nagu minu Ril ja liigub hästi. Mul oli saama teema, gondlites mõrad sees, kinnitused puudu ja olid nagu maitea mis asjad kinni, aga see eest astus edasi nagu loom.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Kasutaja kry tegi sitta tööd,smma sai korralik makstud 250euri aga töö sitasti tehtud,lootsin paremat.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR kurb et inimene ei saa aru, kui pasas seisus tema gondlid olid, arvestada et esigondlis vajas parandamist 7 mõra , tagagondlis 3 mõra, täielik eeltöö, sulatamine, pahteldamine, 2x lihvimist, 2x kruntimist+ (monoseati hilisem lihvimine, kruntimine, lihvimine (ERALDI, LISAKS)) siis ei saaks nagu viriseda. Ise oled loll et täiesti korralikud gondlid ränga pasa vastu vahetasid :lol:
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR jutud räägivad ja , et tla tegi ikka päris sita vahetuse kondlite osas , phmst esikondlid ainult 3 korraliku kinnitust vist , aga noja pojal pappi on las ehitab , ning milleks süüdistada kry kui sinu eeltöö halvasti tehtud ?
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR eeltöö on samuti tehtud kasutaja Kry poolt muidu, TLA andis lihtsalt kondlid temakätte, et värvija tegeleks nii parandamise kui ka värvimisega.. TLA pole milleski siin süüdi, va monoseat ( puhtalt minu süü, et seal kriimud peal on )
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Kahjuks nii oli jah et tagumises gondlis oli auk või kaks, esimesed eriti koos püsida ei tahtnud, mõrasid oli sitaks ja kinnitusi vaid 3 vist terve esiotsa peale. Kui keegi teist reaalis oleks näinud neid plaste, siis usun et vähemalt tagagondlite kvaliteet ületas küll oodatut minusilmis :lol: Ja ega eriti pikalt sõita ei saa ka ilmselt kui esiots laiali laguneb .. ( nt paar kolm korda tagal lasta vms ). Aga no mul pole midagi kurta, mina sain nende plastide vastu täiesti korralikud ( Vaid värvivigadega ning 100% korralike kinnitustega, jah 100% korralikega plastid ). Oleksid plastid vahetamata jäänud, oleks ka värvikvaliteet olnud väga hea Aga mis tehtud see tehtud.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR seda posti on vist tlal päris raske alla neelata cuul roller mulle meeldib