Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Need vanad kondlid seisavad hetkel mu garages ja pean mainima, et ei ole neil viga midagi, Fiberwolfis tehakse ilusti ära ise nägin ainult kahte katkist kinnitust, ülejäänud okei, ainult et mingid suuremad kriimud olid kaetud labaselt mingite Foxi kleepsudega, lame. Mingi Gefusa jogurtikleeps endiselt peal, ei tea mis sealt alt tuleb. Ilus R ja palju edu.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR porikat võiks küll proovida, aga toon ei sobiks vast, tal ledid ilusti esi tule sees
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Jou düüdid, Chris olen ja seadsime ennast sisse C halli. Rollerid kohal, tuju hea ja ootame teid vaatama!
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Kohal käidud: Sellised põnevad istmeboxi avarused: Rohkem pilte Motoexotika rolleritest: https://www.flickr.com/photos/97630114@N04/sets/72157642750697184/
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Sai ka mööda kõnnitud. Paar jämedamat venda vedelesid võrride ees, midagi suurt ei näinud. Väikses boksis ülemääraselt rahvast. Ei hakanud peatumagi ega trügima ning kõndisin edasi.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Kõik ootasid rks, et kaltsyum kommenteeriks midagi, me nii õnnelikud su üle
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Päris intelligentsed poisid meil siin koos, üks avaldab arvamust ja siis "isad" teevad endaarust maha.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Ei näinud kõrvaltvaatajana küll halba korraldust, ega siis suuremat ruumi pole vaja ainult 3 rolleri näitamiseks, muidugi huvilisi oli seal küll. See on küll nüüd väga vale jutt, et sa ei mahtunud nägema, võibolla oli asi julguses ennast näidata?
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR ja kuhu jäi MONSTRIBOY ?? :roll: :roll: :roll: :roll: me kõik ootasime teda
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Ma liigun hommikul kell 8 maaülikooli juurde. Tule vaata mind nii palju kui tahad. Ei karda teid kommenteerimis kuningaid. Kui tahad numbrit siis küsi PSis ja lepime kokku kuna vaadata saad mind.
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Kaltsyumil samas õigus küll. Mind ennast ajasid ka mingi lambivennad närvi, kellel polnud boksiga seost ja lihtsalt timmisid seal ees. No tra näitus on suur ja lai, ning te tõesti seisate seal ees. Rääkisin sulle ka, Chris, et need vennad on mingid ebardid. No hard feelings, yo https://www.youtube.com/watch?v=OZXbWHh ... e=youtu.be
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Mina pole seotud nende kommentaaridega siin, kommid siiski Marteni enda poolt. Vahepeal oli tõesti liiga täis see esine, yo
Re: TLA Aprilia SR70R 08 MHR Laupäeval, kui mina sinna sattusin, tolknesin ka mõned vandid seal ees ( sorry, kui need olid teie sõbrad vms), aga krt ei saanud korralikku pilti teha masinatest. TLA R sai küll nähtud, kuid korralik pilt jäi tegematta :-x Siis mõtlesime väikse tiiru teha ja tagasi tulla, tagasi jõudes oli puhta perses seis jälle, rohkem rahvast kui ennem :lol: