Kas ma seda olen korra öelnud, et maksimumi saad??? Ma ju kohe ütlesingi, et vaevalt saad maksimumi. Lugeda ei oska või? Kukkunud? Mina?! Püha müristus ma ütlen, leidub ikka... Mis asjas ma sittagi ei taju? Räägi lähemalt.
Lol päris norm värk , 400 eur on siis täpsemalt õeldes 6258,64 EEK , et jah Hannes , algul ei arvanudki , et nii tajur oled
jutt on kyll sul veider, mainisid et v6iksid vanuse poolest ka ilma lubadeta s6ita aga loetu p6hjal mina kyll seda ei usuks.
Sa oled lihtsalt veel nii noor ja loll, et anna olla :lol: Mis trahvi sina said? Sinu issi ja emme pidid sinu lolluse ju kinni plekkima. Ega siis politsei lapsi nagu kurjategijaid taga aja ja karista.
eitea miks ? oma trahvid asjad maksan ise ja nad ei puutu üldse asjasse. Või sa harjund et lased emmel issil vitsa endale anda ja ss maksavad sul trahve w ? :roll:
mul oli kolmas rikkumine üldse kerge joobega ja sain ka 5 sotti. pole vist vahet, kas esimene või viimane kord, taks on sama. :lol:
tundub nii. Kuradi see uusliiklusseadus, seepärast need trahvid niisuureks läksid. Preagu pole vahet kas jääd auto või rolleriga vahele. Mõlemaid pidid kui mootorsõidukeid vms vaatama ja ongi pizdets kui trahvi kätte saad