See ei ole ainult lubadeta sõidu eest, seal sitaks muid rikkumisi kh, millega see keeld vms jõustub ja kestab 1a alates trahvi tasumisest.
sõitsin tsikliga ilma lubadeta, jäin vahele. Automaatselt trahv ja 1a. arkis ei saa lube teha. Mul oli samamoodi autokool pooleli, tegin kahetsuskirja, sain trahvi väiksema, aga aasta karistust ikka. Nüüd 6päeva pärast karistus läbi
W0000t, käisin siis eile trahvil järel, mingit kahetsuskirja ega asja ei kirjutanud, aga trahvil oli kirjas "kergndavad asjaolud: kahetseb" Vb sellepärast, et autos politsei küsis, et kas sa kahetsed ka v? Trahv ise oli suht lambine 32 euri ainult. Aga teenindus politseis jättis küll soovida -.- . Ligi 40min istusin seal. Kontor oli ka külm nagu laut ja see mutt, kes mulle trahvi kätte andis, no see oli vist küll juba mitu aastat saamata. Nii fucking närviline ja ülbe. Täna tuli kiri ka politseist, et ma võiks järgi minna trahvile .
Ise sain ka ilma lubatetta sain 40euri,kirjutasin kahetsuskirja ka,täna järgi ka,jäime sobraga samal päeval tal oli ees hoiatus ka ja ta sai 28euri ta kahetsuskirja ei kirjutand.
norm, ise sain lubadeta sõidu eest 100 euri, kahetsuskirja kirjutasin ka ning eelnevad rikkumised puuduvad :roll:
eem lubadeta sõit>hoiatus ,tagal lubadeta>hoiatus, 101 radarisse>200-. euroot 50 alas 88> hoiatus, maieta suht hästi :lol:
idioodid ei saa omaenese ilmselgetest rikkumistestki (nagu kiiver, suitsetav alaealine) aru, sa keerasid praegu 2013 eelarve oma jutuga just tuksi... hoia sõrmed rohkem kaugemal klahvidest. mõni lollpea on isegi nii helde riigi vastu et laseb omale trahvi kirjutada ilma et teda oleks sõitmas nähtud, WAY TO GO ROLLERIMEHED! 8) 8) 8) :lol: :lol: kuniks maailmas on rumalaid, on elu ilus.
ärge vahele j22ge , mdu ei saa aasta aega lube teha , ma sain karistada ehk siis (määrus) 1. oli hoiatus 2. oli trahv , paari kuu prst läbisin kooli l2ksin arki , ja ei saandgi teha . Järgmise aasta juuni kuus saan alles teha .
Ot kui ma trahvi sain kevadel, siis ma ei saagi arki minna nüüd peale autokooli lubasi tegema minna ? Palun ütle, et see ei ole tõsi :-x :-x :-x :| :| :|