Käige ptsi -.-.-.-.- tra ausalt ************************************************************** Tra krdi netihiiro olen lasen õhku selle ARK'i rsk -.-
Saan aru sust mul oli sama reaktsioon , aga jah ,oota ära se aeg . sügisel nkn pohhuj , tegele rolleri juures jne .
ma mõtlesin vahepeal politseisse kirja saata. viimases otsuses nad kirjutasid et mul on liiklusalaseid rikkumisi varasemalt kordi toime pandud ning ainus võimalus mind panna ennast parandama on järjekordne rahatrahv. point on aga selles et vaatamata trahvidest, ma rikun ikkagi liiklusseadust ja väga tihti. võib-olla kui oleks päriselt seaduses kirjas et kui korduv rikkumine siis lükatakse munn perse, teeks eksamid ja hakkaks korralikuks... niikaua aga kuni piirdutakse sentide lugemise ja arestipäevadega, on küll jumala savi.
sain kukkedelt just 200€ kiiruse eest, aga kas autojuhilube ikka saab ju arkis teha ? sellega ei tohiks ju mingit pistmist olla :roll:
ei 30 km h oli üle, aga tüübid olid vist kadedad et mul nii uhke pill on . ise veel ütlesid et sain poole vähem niigi, max on 400 euri kolmanda astme ületamise eest :S mentit on kukket!