ÜKS KORD maha võetud kuna stopptuli ei põlenud ei tehtud phmslt midagi, suuline hoiatusja öeldi et tee masin korda ning siis punn põhjas mendininaeest minema
3a tagasi sain selleeest, et tagaisutjal polnud kiivrit ja mul polnud MOPEEDIJUHILUBE 480kr trahvi 2a tagasi sain joomise pärast 600kr trahvi vibo pärast khm mendis käidud, aga hoiatusega pääsenud õnneks, aga kohe enam ei pea millegi pärast põdema
Tõmba nüüd vähe oksad ikka koomale eksole Pikalt võisid nad võib-olla mõttes saata, mitte aga reaalselt. On ikka kõvad "mehed" siin koos :lol: Tra te ulute? Kui tunnete, et teie õigusi on rikutud, siis miks hakkate hiljem rusikatega vehkima? Oleksite pidanud kohe otsuse vaidlustama. Hiljem ulguda nagu kari eitesid on eriti kusekerade tegu.
Türamüra, pikalt saab ka läbi lillede ja viisakalt saata. (Seadusepunkte ette lugedes ja neid kergelt piinlikusse olukorda pannes) "Isa rääkis mulle kunagi, et ta tahtis ka väga politseinikuks saada, kuid otsustas ikkagi ülikooli minna".
No räägi mulle siis täpsemalt nendest seadusepügalatest, mis lubavad kõiki siin ülesmärgitud tegevusi. ja usu, sellel herkol ei olnud peale nende gondlite veel tähtsamaidki detaile küljes. Eksole. Anna mulle siis need seadusepügalad, mille järgi sa politsei "paika" panid?
No näed jälle Ja lõugate siin, et politseinikud munnid. Pääsete ikka väga kergelt ju. Kui saad oma rikkumisest aru ja seda tunnistad, siis üldjuhul on politseinikud ka inimesed. Need, kes vabandusi ja keerutama hakkavad saavad reeglina kopsakama trahvi. Õige ka. Ole mees ja tunnista tehtut, mitte ära kuku soiguma ja keerutama nagu väike laps.
ma ei 6elnud midagi , lihtsalt kysis kus ema t66tab ytlesin et prokur66r hakkasid naerma ytlesid et siuke p2tt poiss siis
Sai ka kirja pandud, kellel sellised probleemid olid. Endale taheti suunatulede pärast teha, kuid vaidlesin vastu, et enne, kui rollerid arvel ei ole, ei pea ka suunatulesi olema, jne. Ühesünaga selgitasin, et tegemist on võrdväärsete sitajunnidega, nagu seda on jalgrattad.
Kusjuures neil oli ÕIGUS sulle trahvi teha! Oleks võinud ka teha, siis oleksid teinekord oma "tarkust" ka vähe tagasi hoidnud. Kui tehasest tulnuna olid rolleril suunatuled küljes, siis PEAVAD need ka küljes olema, kui ei olnud, siis ei peagi olema. Nii lihtne see asi ongi. Asi peab olema tehase komplektsuses. Arvelevõtmine ei mängi siin mingit rolli. Enne, kui hakkad "tarka" panema võiksid vähe seadusi uurida. Kindlasti pole tegu jalgrattaga võrdväärsete junnidega, nagu sa väidad. See, et mopeed pole mootorsõiduk(uuest aastast on) ei pane talle automaatselt samu nõudmisi nagu jalgratastele. Ja siis siia soiguma tulla, et mendid munnid ja iga asja eest tahavad väänata...no kuule, häbi sul olgu!
Ah ära targuta kukk. Mootorsõiduk peab vastama tehasekonditsioonile. (mitte jalgrattad või mopeedid) Mendid tegid enda harimiseks ka kõne ARK´i ja minu sõna jäi peale. Minupärast lase endale pähe istuda, kui tahad aga mina ei lase. Minupoolt kõik, ma tõesti ei viitsi mingite pubekatega vaielda.
ARK-i? Mis kuradi ütleja või lubaja on ARK? Seda enam, et iga kuradi ARK-i büroo ajab juba sõidukitega seonduvaid toiminguid omamoodi. Seadus on see, mis asjad paika paneb, mitte mingi ARK. Mismoodi sa load said, kui liikluseadustki ei tunne? Tuupisid lihtsalt testid pähe, sest näha, et asja tuumani pole sa küll jõudnud. Kui sinuarust on jalgrattad ja mopeedid ühel pulgal, siis miks väga huiatakse rollerinagasid sellepärast, et nad oma taburette kiiremaks tuunivad? Ei tohi onju, sest seadus ütleb seda ja ka tehas on ette näinud, et nii peabki olema ja tulesid eemaldada ega ümber ehitada ei või. Kas võid "pedemajakaid" täis tikitud rolleriga liikluses ringi sõita? Ei või, onju. Oled nagu väike laps, kellele peab puust ja punaselt asja ette tegema-näitama. § 233. Mopeedi tehnoseisund peab vastama valmistaja nõuetele Ütle mulle, et mis jääb sulle selles seaduselõigus arusaamatuks?
Mis hiilimisest sa nüüd jahud? Ise raiusid ennist nagu kreisi oma õigsuses. Polnud ju õigus. Sul lihtsalt vedas, et sattusid ebapädevate ametnike peale. Teinekord ei pruugi sul enam vedada ja sinu "õiguse" tagaajamine võib sulle valusalt kätte maksta. Õigust tasub siis taga ajada, kui raudselt tead, et sul ka õigus on.