Trahvid.

Discussion in 'Jutud' started by JankaR, Jun 18, 2007.

1. 4stroke

4stroke Bännitud Bännitud

1,217
    0
    0
    nohm, toome n2iteks sport autod need ka kiired ja vihased asjad ega sa selle pärast koguaeg talle valu ei anna ju vaikselt saab ka sõita väga vabalt, jah muidu rääkides veel tuunitud rolleritest siis point selles mida rohkem vajutad sedarohkem l2heb ka kytust niiet ega see vajutamine ei ole kasuks teie rahakotile, mina olen sellest juba aru saand :D

2. M2triks

M2triks New Member

83
    0
    0
    no autodega on teine asi, aga vahet pole, kes vajutab see vajutab gaasirutskat, kes ei vajuta see ei vajuta. mina vajutasin ja jäin vahele, eks ma nüüd hakkan plekkima seda jama.

3. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Tegelikult see EI ole nii:) Selle lausega panid politseinikud puusse. Nende jaoks võibolla küll, aga mitte seaduse silmis.
    Sina ütled, et ostid selle poest ja paberidki ütlevad, et 50cm3  -ne. nende asi on tõestada, kas ta seda ka on. Ja tõestamine ei käi kiiruseületamise järgi vaid ekspertiisiga nagu eelnevalt ütlesin. Kuna ga sul ei olegi see tegelikult mopeed, siis jah, hoia suu kinni ja maksa. Ehk saad vähem trahvi, kui üldse võimalik väänata on.
    Kui tehaseseades mopp läheb rohkem kui 45km/h ja ekspertiis ka tõestab, et see on mopeed, siis saad ainult kiiruseületamise eest.

4. M2triks

M2triks New Member

83
    0
    0
    mina saan aru, et see tegelikult ei olegi mul mopeed, aga ega mendile seda selgeks ei tee ju. :D ja ma arvan ise ka et pole mõtet neile vastu hakata, väänavad veel ehk rohkem selle eest.

5. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Ma ei tea su masinast, aga kui see on 50ccm siis on ju sul mopeed. Kuna sulle väänati "mootorrattaga" sõitmise eest, siis võid päris suure summa trahvi saada, arvatavasti saadki, kuid peale otsuse saamist on sul 15päeva aega se huinjaa vaidlustada, kohtu kaudu muidugi.
    Mina toimiks nii, et ootaks trahvi ära, kaebaks edasi ja siis nõuaks sitaks valuraha neilt :lol: :lol:

6. tehscooter

tehscooter New Member

630
    0
    0
    Kui kohtusse asja ajad on nad sul raudselt uksetaga ja lohistavad masina ekspertiisi ja avastavad seal paljupalju ümbertehtut mida ei tohiks seal olla .

7. M2triks

M2triks New Member

83
    0
    0
    just nii.

8. efkz

efkz Member

162
    0
    16
    Siin kus elan , väikses pommiaugus oli siis suurem reid ,

Kodu teel , täiesti mõtetul teel 2 menti , mul ei ole tulesi ees , õhtati sõidan vaikselt , ja siis pani täistuled näkku ja tõmbas ette vilkuritega.

Küsis vanust , ütlesin 16 , ( olen 15 )
    Küsis nime , trükkis arvutisse , ma ei ole paha teinud ehk mind ta sealt ei leidnud .
    Küsis täpset sünnipäeval : eee jaanuar.....kaheksas ....1993 ( 08.12.93 tglt )
    Siis läksid rolleri kallale , küsisid , et miks esituld pole jne , ütlesin , et juhtus noo .
    Küsisid kaugel elan , ütlesin siinsamas kohe , ja lasid koju lükata.

Puhuma pandi ka , aga õlle oli veel istme all õnneks mitte kõhus.

9. JankaR

JankaR New Member

347
    0
    0
    esimese korra eest sa kohe kindlasti kiiruse ületamise eest üle 600.- ei saa.
    Isegi lendasin ju 70 alas 83ga radarisse ja sain ka 600.-

10. tehscooter

tehscooter New Member

630
    0
    0
    Ma lendasin 50 alas 71ga, ehk siis ületus oli 2x suurem kui sul peaaegu ja sain 180 + mul oli eelnev hoiatus .

11. M2triks

M2triks New Member

83
    0
    0
    nii, mina sain oma trahvi üleeile kätte, 240 kr sain. kuigi mulle tehti veel tegelikult 2 asja eest ka.

12. J2nx

J2nx Member

213
    1
    18
    Mopeed on kahe- või kolmerattaline sõiduk, mille sisepõlemismootori töömaht ei ületa 50 cm3 ja valmistajakiirus ei ületa 45 km/h.
    Mootorratas on külghaagisega või külghaagiseta kaherattaline mootorsõiduk, mille sisepõlemismootori töömaht on üle 50 cm3 või valmistajakiirus on üle 45 km/h.
    kuidas võtta

13. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Mida sa üritad nüüd sellega öelda? Oskan ka seda ise seadusest välja lugeda.

14. efkz

efkz Member

162
    0
    16
    Täna siis , reedel , sõitsin rolluga kooli , õe võtsin ka kaasa , aga laenutasin kiivri välja just.
    Arvasin , et ommikul ei peaks mente olema ja ei ole vääga palju minna , et jhm.

100meetrit enne kooli teeristi ment sabas ja pidasin kinni.

Küsisid , et kas tean mis seadust rikkusin ja vastasin jaatavalt , et kaasreisial polnud kiivrit ja kutsusid autose.
    Rääkisime natukene ja , ja kuna ma uus elukohas ja kuna registris polnud midagi sees siis sain hoiatuse aga kirjaliku rsk .
    Sain autost vabaks , 15 min olin hiljaks jäänud ja kui hakkas ära sõitma läksin rolleri ette , et ta ei märkaks , et mul esituld ei ole.
    Sõitis ära ja seda ei märganudgi , et mul esituld ei olnud , ( Yesh! ) , ( Täna saan jupid kätte ja esituled ja värgid peale )

Tuleb kiri ka seda , ei oska öelda , aga igatahes postkasti hakkan kontrollima.

Jube kuidas veab hetkel lihtsalt.

15. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Kiiver on eelkõige ohutuse, mitte trahvidest hoidumise eesmärgil. :|
    No türr. Ei või siis korralikult liigelda ja legaalselt? Alati vaja ikka mingit seadust rikkuda, et moppide mainet langetada.

16. JankaR

JankaR New Member

347
    0
    0
    Kuule võta vabalt. Vahest tuleb ka neid rikkumisi ette, juhtub kõigil. Ilma kiivrita sõidad sellega sa nüüd küll mainet väga ei langeta, pigem kui sa eirad mingeid liiklusseadusi ja nii.

17. marek4567

marek4567 New Member

193
    0
    0
    Üks tark vend rääkis et eestis on üks seadus natuke lõpetamata jäänud, et kui sul ei ole kiivrit siis politsei ei või sust möödasõite teha ja ei tohi sind peatada üritadada, ainult taga võib sõita niikaua kuni bena otsa saab. See sellepärast et muidu võid ära ehmatada ja võid surnuks kukkuda

18. tehscooter

tehscooter New Member

630
    0
    0
    Ma ka seda kuulnud .

19. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Nojaa. Hakkad põgenema siis pole sest mingit tolku, sõidad pilbasteks ennast.
    Iseenesest, kui paak täis on, siis saab lihtsalt ära "põgeneda", sõida 55km maha ja politsei keerab otsa ringi.

20. tehscooter

tehscooter New Member

630
    0
    0

Taidled ringi , lased kuskilt jalakäijate alalt vms läbi , kitsast kohast kust patrullauto ei mahu .

Jaga seda lehte