Trahvid.

Discussion in 'Jutud' started by JankaR, Jun 18, 2007.

1. Tech

Tech New Member

368
    0
    0
    Ei võib küll aga order peab olema :)

2. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Jah.
    Jätke see ka meelde, et kui politseinik on üksinda, ei ole tal õigust teile midagi teha.

3. raidox15

raidox15 New Member

185
    0
    0
    Suvel jäin vahele kui käisin sõbraga mingi 500m kaugusel poes. Mul oli kiiver peas aga sõbral taga ei olnud. Politseid me ei märagnudki, kuid kui jõutsime õlledega tagasi siis nägin, et üks BMW bike mul sabas. Õnneks ta ei saanud mu kiirust mõõta, mis oli õuealal 80kmh ligi. Kuna see oli mu esimene rikkumine, siis trahv oli 180eek mis on ühtlasi ka miinimum aga õlleisu oli läinud:S

4. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    sarnane juhtum olnud...aint et rolluasemel oli pitt ning trahviks oli 180eek

OT:See seal pildil sina nagu arusaan jh XD...(Reeglid ütlead et dp-l võib olla kas oma masina või enda pilt XD)

5. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    ma tglt ise imestan, et ma pole veel vahele jäänd kiiruse ületamisega ;d
    paar korda on aint lube küsitud.
    aga seoses eelpool mainitud värgiga, et mendid üksinda ei tohi midagi teha . sõber sõitis nõmmel 90ga, hiiu grilli juures tuli ment taha ja pidas kinni, ment oli yksinda. mingi sai kerge moraaliloengu aint niiet joppas sittaks.

6. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Midagi ei jopanud, politsei poleks nagunii trahvida tohtinud. Teine kukk peab tunnistajaks olema.

7. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    eino selles mõttes joppaski et ment yksi oli ;D

Aston: aa, no sessuhtes küll. :lol:

8. keeway.

keeway. New Member

545
    0
    0
    Autoga ilma juhiloata sõitmise eest 900 kr trahv :D

9. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Julmalt vedas.
    Kahetsuskirja tegid ka?

10. keeway.

keeway. New Member

545
    0
    0
    jh, tänu sellele tuligi selline.
    Kergendavad asjaolud : puhtsüdamlik kahetsus :D

11. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    v6rriga j2in vahele tulesid polnud talvel ja siis rolleriga ka:D õnneks hoiatused k6ik

12. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    Eile jäin mendile vahele esimesel sõidul .. Oma scuuteriga. Puudus tagatuli ning suunakad. Esituli oli,aga juhtmed lahti ühendatud. Istusin pea 1h autos jne. L-Virumaal esimest korda mendiga nag probleem olnud. Eelmises kohas sain hoiatuse, et sõitsin ilma kiivrita.. See vb u. ~ 2 aastat tagasi. Nüüd seekord polnud ka veel kiivrit :/ Tahtsin proovida vaid sõitu. Igastahes huvitav palju esimest korda trahvi võivad panna ? Rikkusin paragrahv 231 ja 233 :/

EDIT: Kuramuse halval kuupäeval ka.. 01.04.2010 :/

13. martenh

martenh Member

434
    0
    16
    suunatuled peavad olema ?? minu arust ei pea

14. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    Ütleme nii, et sa rikud siis nende paragrahvi mis on täpsemalt, et ei vasta tehnilisele olukorrale , mis on masina väljalaskja või tootja poolt tehtud.

15. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    ma sain ka laksu ära :D Rattaga sõitsin mustamäeteel vastasuunas teises reas manuali lasin ja siis järsku kuulen seljatagant ment putsi, lasin alla ratta vaatasin kõrvale ment vehkis käte jalgadega, läksin kõnniteeepeale ära tulid järgi sinna ja siis kirjutati ikka iga asja eest,
    1. Ei vasta tehnilistele nõuetele ( Pole tulesid vilesid, pidrueid, helkureid)
    2. Vastasuunavööndis
    3. Oskamatu sõit ( tagarattapeal sõitsin)
    Ühesõnaga 2800.- kirjutati välja kohe

16. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    täiesit perses värk ikka. ulme lihtsalt

17. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    ülinõme minuarust, ja siis kurdavad et noored joovad suitsetavad ja laaberdavad ringi, võimaldagu meile siis mõned sõidu kohad, pargid vms. Tallinnas suht kesine nendega.

18. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    olgem ausad, saite asja eest kah. aga nh, halvad juhused kui mendile vahele jäädakse :S

19. Mihkel R

Mihkel R New Member

44
    0
    0
    olen jäänud 3 korda joomisega vahele, ja 1 korra suitsetamisega,

joomine 180+240+480 480 ei maksnud ära läks 680 peale, nüüd timmis
    suitsetamise sain 180 esimese korraga :D

20. M121

M121 New Member

636
    0