Suvel jäin vahele kui käisin sõbraga mingi 500m kaugusel poes. Mul oli kiiver peas aga sõbral taga ei olnud. Politseid me ei märagnudki, kuid kui jõutsime õlledega tagasi siis nägin, et üks BMW bike mul sabas. Õnneks ta ei saanud mu kiirust mõõta, mis oli õuealal 80kmh ligi. Kuna see oli mu esimene rikkumine, siis trahv oli 180eek mis on ühtlasi ka miinimum aga õlleisu oli läinud:S
sarnane juhtum olnud...aint et rolluasemel oli pitt ning trahviks oli 180eek OT:See seal pildil sina nagu arusaan jh XD...(Reeglid ütlead et dp-l võib olla kas oma masina või enda pilt XD)
ma tglt ise imestan, et ma pole veel vahele jäänd kiiruse ületamisega ;d paar korda on aint lube küsitud. aga seoses eelpool mainitud värgiga, et mendid üksinda ei tohi midagi teha . sõber sõitis nõmmel 90ga, hiiu grilli juures tuli ment taha ja pidas kinni, ment oli yksinda. mingi sai kerge moraaliloengu aint niiet joppas sittaks.
Eile jäin mendile vahele esimesel sõidul .. Oma scuuteriga. Puudus tagatuli ning suunakad. Esituli oli,aga juhtmed lahti ühendatud. Istusin pea 1h autos jne. L-Virumaal esimest korda mendiga nag probleem olnud. Eelmises kohas sain hoiatuse, et sõitsin ilma kiivrita.. See vb u. ~ 2 aastat tagasi. Nüüd seekord polnud ka veel kiivrit :/ Tahtsin proovida vaid sõitu. Igastahes huvitav palju esimest korda trahvi võivad panna ? Rikkusin paragrahv 231 ja 233 :/ EDIT: Kuramuse halval kuupäeval ka.. 01.04.2010 :/
Ütleme nii, et sa rikud siis nende paragrahvi mis on täpsemalt, et ei vasta tehnilisele olukorrale , mis on masina väljalaskja või tootja poolt tehtud.
ma sain ka laksu ära Rattaga sõitsin mustamäeteel vastasuunas teises reas manuali lasin ja siis järsku kuulen seljatagant ment putsi, lasin alla ratta vaatasin kõrvale ment vehkis käte jalgadega, läksin kõnniteeepeale ära tulid järgi sinna ja siis kirjutati ikka iga asja eest, 1. Ei vasta tehnilistele nõuetele ( Pole tulesid vilesid, pidrueid, helkureid) 2. Vastasuunavööndis 3. Oskamatu sõit ( tagarattapeal sõitsin) Ühesõnaga 2800.- kirjutati välja kohe
ülinõme minuarust, ja siis kurdavad et noored joovad suitsetavad ja laaberdavad ringi, võimaldagu meile siis mõned sõidu kohad, pargid vms. Tallinnas suht kesine nendega.
olen jäänud 3 korda joomisega vahele, ja 1 korra suitsetamisega, joomine 180+240+480 480 ei maksnud ära läks 680 peale, nüüd timmis suitsetamise sain 180 esimese korraga