Olen vist suutnud selle 5 aastaga piirduda 2 hoiatusega(esimene kord polnud lube, teinekord kiiruse ületamine) ja veel 2x kiiruse ületamisega 180.- + 600.
vastassuund, kahe pidevjoone ületamine ja keelumärgi eiramine sain suulise hoiatuse ja kiiruseületamine sain 300-
2 korda joomine 600,600,paar korda joomisega minema lastud ka. sile tagarehv ja pidureid polnud(tagumisi)600.-läks meelest maksta ja tuli kohtutäitur ka otsa kiirus 76 kmh linnas 600.- sile tagarehv kirjalik hoiatus ja maitea neid tagapeal laskmise hoiatusi ja sileda tagarehvi hoiatusi ka veel päris palju....
olen jäänud kolm korda vahele rolleriga , ilma lubadeta . esimine kord ei põlenud tuled ka ees . sain kirjaliku . teine kord ei põlenud samamoodi ja polnud lube , sain minema lihsalt . ( popsus olin ka ) kolmas kord võeti vahele ületasin kiirust 89 linnas , aga siis peenestas keegi autoga mööda ja tõmbasid talle järele , vedas mul. kordagi pole trahvi saanud . lasen juba mingi 6 kuud ilma lubadeta .
Olen 13 ja ratta load on olemas , varasemaid kogemusi konstaablitega pole ja küsimus palju ma võin trahvi saada ?
idioot ta ju alla 14.ehk ei saagi,kui sis su vanemad saavad selle eest et debiiliku ilma lubadeta sõitma lasid.
27 juuli saan teada palju juhilubadetta sõidueest autoga saan, kõik muu oli korras, kahetsuskiri tehtud ja vaatab, ment ütles et isegi 900.- võivad teha
ja siis võid sõita mopeediga rattalubadega? vot seda ma küll ei usu :lol:, mis mõte oleks siis mopeedilubadel kui saaks hakkama ka rattalubadega?
maitea mul kysis kyll ment ratta v6i rolleri lubasid kysisin et kas rattalbtega v6ib ka s6itra ytles et v6ib kyll kui oled 14 t2is