jaanipäeval võeti mu sõber rajalt maha ta on 13 aastane ja taga oli veel 1 inimene peal kellel polnud kiivrit ja sai hoiatusega minema kiirust ega midagi ei ületanud
No eks ikka hoiatus, pole ühtegi tuttavat, kes oleks saanud esimese korra eest trahvi vms .. suuline/kirjalik hoiatus ikkagi .. kui jalgrattaload olemas, siis kindlasti ütle neile seda, see näitab, et eeskirju ja märke ikka tunned/tead
mis hoiatus-mulle väänati kohe trahv kaela 180 eeku kui jäin rolleriga vahele ja lube polnud,aga nüüd on olemas load 8)
äkki esimese korra eest trahv siis tüüp lihtsalt käitus halvasti nendega? :lol: sest endal hetkel lube pole ja siis naq tahaks teada mis mind ees ootab
Niih, täna siis jäin esimest korda mendile vahele , sõitsime siis mäki kõrval ja ment lihtsalt keeras ümber ja tuli meile järgi, meid oli mingi 5 rolli. küsis lube ja siis minul ei olnud . Tõeliselt normaalsed kuked oli, ei norinud ega midagi. isegi nime ei pandud kirja. see oli vist nö suuline hoiatus siis vist.
Anna andeks, aga kas endal pole natuke imelik sellist asja küsida? Enne võiks natukenegi otsingut kasutada, see teema on siin foorumis nii läbi leierdatud ja kui oleks natukenegi viitsimist, siis leiaks kogu vajaliku info ka ARKi kodulehelt.. Säh, http://www.ark.ee/atp/?id=34405 Ja et oleks veel lihtsam... Mopeedi ning sellega võrdsustatud sõiduki juhtimiseks ei nõuta juhiluba isikult, kes on vähemalt 16-aastane, kuid ohutuse mõttes soovitab ARK koolituse läbida kõigil, kes mopeedi juhtida soovivad.
no sorry aga kui mind mingi konstaabel kinni pidas ja ütles et poiss kus load ma ütlesin et noo ma 17 täis siis milles probleem? ning vastuseks tuli et kõigil peavad load olema :|
Ükskord vedasin sõpra , sõbral polnud kiivrit . Ta hüppas kiiresti maha kui menti nägi aga ikka ta nägi Kirjutas nimed ülesse ja järgmine päev läksime menti , kirjutasime kuidas juhtus ja millal jne . Endal polnud siis veel lube kaa :| Vedas trahvi ei saanud , see oli siis vist mingi kirjalik hoiatud , järgmise korraga kui midagi veel juhtub pidime ikka hullema trahvi saama , tema sõnul
Täpselt sama siin, tagaistujal polnud kiivrit ja kohe taga ajama järgmine päev mendi jaoskonnas siis seletuskiri ja kõne vanematele