Trahvid.

Discussion in 'Jutud' started by JankaR, Jun 18, 2007.

1. 05

05 New Member

53
    0
    0
    Ma arvan, et kui see juhtuks maanteel, siis nad ei suudaks seda taluda ja saadaks terve jaoskonna ostima. :lol:

2. SF

SF New Member

82
    0
    0
    jaoskonna? äkki terve koosseisu ?
    igatahes jah, ei usu eriti seda ;D

3. Kaspi

Kaspi New Member

90
    0
    0
    maantee peal ei owni kohe kindlasti rolleriga ära, aga jah, kuuldavasti paar klubi liiget on küll linnas mendi eest ära vajutanud :D Kuna praegu sõidan ilma ühegi tuleta, siis on ka kuri plaan, et kui ment vikerkaart laskma hakkab, et metsavahele ära :p

4. -Erik

-Erik New Member

22
    0
    0
    Ei ole trahvi saanud, aga lähedal on küll olnud :D, ment peatas kinni (üritasin küll mingit kruusateed pidi eest ära sõita, aga stock CPI-ga on see naeruväärne üritus), öeldi, et tee load ära ja ära järgmine kord eest ära sõida. Ma seletasin selle peale midagi, et ma elangi siin ja ma tulin koju :D. Sireen pandi tööle isegi, junn oli küll väga jahe, kui rolleri pealt maha tulin ja auto juurde pidin minema. Sõbralikud mendid olid tegelikult, trahvi oleks võinud mulle väänata küll.

5. RaXBoY

RaXBoY New Member

115
    0
    0
    noh mina olen yhe korra trahvi saand.
    sõidutasin sõpra ilma kiivrita paar kilti tema koduni, mendid soitsid mooda.
    ja 2 minti parast olid järel ning vikerkaar töötas neil ja sireen ka lõugas.
    siis jäisin seisma, sopsile oeldi et mine autosse ning mulle öeldi et proovi aind eest ara sõita me hakkama taga ajama.
    istusin siis autosse algul pandi puhuma, loodeti et ma olen joobes, kuid unistada juu ikka võisid.
    siis rääkisid, oii plaa nyyd void saada 6k max, kuid paari nadala parast laxin trahvile järele ja sain 300kr trahvi.
    kui laxin tartu mendi majja vihma sadas ilgelt, laxin uksest sisse, kiiver peas andsin trahvi protokolli tyybile ja siis ytles, et läbi kiivri vaatasid protokolli või oled sa pime!!!
    ma ytlesin misasja?? mulle oeldi et tulge sellelpäeval jargi.
    peale selle, et sain trahvi hakkas mingi jobu mind mendi majas sõimama.
    Ja see oli minu esimene kord, olla seadusega pahuksis.
    mendid olid kah parajad pi*drid, olexid voind hoiatuse teha.
    kohe oli aru saada, et ple päeval kellegile näkku n*ssida saand ja tegid nimelt mulle kohe trahvi ära. :?

6. Hawkair

Hawkair New Member

46
    0
    0
    Jäin vahele ilma lubadeta sõiduga . Augustis vaatab palju väänavad , mendionu ütles et 300-400 umbes . Kuigi elvas olin ükskord 2 õlut võtnud ja ostsime poest viina , sõitsime poest ära ment tõmbas järgi ja vilkurid tööle :D Siis küsisid vanust , vastasin 18 ;D ,siis panid puhuma , roheline tuli :D Ja vanuse unustasid selle aja peale üldse ära . :lol:

7. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    Lendasin täna vabakal 72 km/h radarisse.
    Tahtis juba rollerit ekspertiisi tirida kuid rääkisin end vabaks, sain siis suulise hoiatuse.

8. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0
    Võiks teha teema , kuhu paneks ülesse kõik kohad , kus Sõõrikud passivad ja oma radariga mõõdavad ?! :roll:

9. JanMees

JanMees New Member

114
    0
    0
    2 kuu jooksul pole veel kordagi vahele jäänud. Mitmed korrad olen eiranud mente ja nii polegi veel midagi juhtunud. Jee!

10. -bab0lat-

-bab0lat- New Member

95
    0
    0
    kuidas on võimalik et kolm rollerit sõidavad kõik 72kmh radarisse`? :?
    mj6u mu sõber ja muahahaa

11. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    Veider oli see et nad mu visiiri pärast see kord ei nurisenudki :eek:

12. kaspar

kaspar New Member

44
    0
    0
    Njh...Ma lendasin rasmusega(v2ike-rasmus)nõmmel mendile radarisse 57km/h ja kohe hakkas uurima miks masin nii kiiresti edasi läheb jne.Õnneks ennem lasin täis gaasi maha siis oli kiirus umbes 100km/h :roll: Aga jah välja rääkisin ennast 8) Ned sõõrikud on jah värdjad,kihutamise isu kadus nende pärast linna vahel ära :|

13. v2ikeRasmus

v2ikeRasmus Member

311
    0
    16
    tore oli
    :lol:

14. kaspar

kaspar New Member

44
    0
    0
    Kle jah :lol: :p

15. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0
    Sõidan Pärnus rolleriga juba 4a (hetkel olen 16 :D) ja pole kordagi ment taha tõmmanud :D Ainult ühekorra tõmbas rolleriment derbiga taha, kui käisime sõpradega mu uue rehvi järel, sel juhul olin mina tagaistuja, nii et mind isiklikult pole siiski vahele võetud.
    Peatamisest nii palju, et öeldi, et me pole eeskirju rikkunud, aga lihtsalt kontrollivad lube ja meie 3-e rolleriga olime esimesed kellel sel päeval rollerijuhtidest load olemas olid mingi 15-st :D

16. Marten0

Marten0 Member

511
    0
    16
    Saime kirjaliku hoiatuse sõbraga ,sest meil olid kiivri rihmad lahti :eek:

17. shadow

shadow New Member

9
    0
    0
    hetkel pole trahvi saand aga olen 2 kuud sõitnud, aga kohe loodan saada.
    sest olen 160 cm pikk ja ostan endale omme gilera dna.

hakkan omsest lubasid tegema

18. nofear

nofear New Member

47
    0
    0
    Sõõrikunäod on ikke toredad küll.
    Ükskord sõitsin linnas 45km/h aga lubatud oli 30 endal oli downhill peal ja pole aru saanud kui aeglasti sõidan. Sõitsin siis mingi väga väikse gaasiga ja järsku vaatasin seinte pealt vilguvad punane ja sinine tuli;) Korras.. Lube polnud ja kiiruseületamine ja ei tia palju trahvi saan. Kas keegi oskaks õelda palju ma umbes võin saada.

Kuressaare inimesed kellel roller ja lube ei ole siis tehke kähku endale load, kuna Kuressaares on kontroll väga suur.
    Vanus mul muidu 15 palju ma ilma lubadeta sõitmise eest võin saada?

Ja kas see ei ole ebaõiglane tahtsin teha mopeedi lube aga teooriaks ei saagi õppida kuna ei ole ja mulle õeldi et ahh tee arvutis neid A-kategooria teste ;)
    ARK.Ruulib koos Sõõrikunägudega ;)

19. Marten0

Marten0 Member

511
    0
    16
    Kiiruse eest vast mingi 180 ja lubadeta vast ka mingi 180-400 mai tea täpselt aga kuhugi sinna kanti

20. w00x7

w00x7 New Member

206
    0
    0
    Ma ei saa aru, mida siin vinguda, et nad peavad kinni, kui kiirust ületate ja teevad trahve ka veel...
    Ise rikute liikluseeskirju ju, kedagi muud pole süüdistada peale enda.

Jaga seda lehte