Mul sõber jäi eile vahele ilma lubadeta sõitmise ja taga istujal polnud kiivrit. Ja õeldi ,et lubateta max trahv on kuni 100 ühikut ja ilma kiivrita 10 ühikut.?!?! Kui keegi ei tia siis üks ühik on 60kr. Kas see ment mitte loll ei ole
Maksimum trahv on muidugi niipalju, aga üldjuhul tehakse kordades väiksem lubadeta sõidu eest. Kiivrita sõit - Ise olen saanud 7 trahviühikut selle eest, niiet pole see kümmegi mingi ime.
Peab ka varsti vist trahvile järgi minema. jäin politseile vahele 0,52% lubatud on 0,5%. Tahtsin just koju minna.elasin 200 meetrit eemal ja ikka hakkasid näkku panema. Summa võib tulla sinna 1- 2,5 kilo kanti :| ja load võeti ka muidugi ära
0,5 promilli (NB! Promilli märk on teistsugune...) Ausaltöeldes oleks mina samamoodi Sulle trahvi teinud. Kes käseb sõita ja juua? Ja oma 1-2,5k kanti võid vast suu puhtaks pühkida... Tuttav võeti vahele (tööautoga), 0,34 promilli ja sai üle 10k. Roolijoodikutele (no hard feelings) nagu sina ma halastust ei pakuks... PS! Mis ajast 0,5 promilli on lubatud? :roll:
krstjn elas minu arust ahvenamaal??? Kus see Aland ka ei asuks, ju seal on siis 0,5 promilli lubatud.
Ei saa aru miks nii paljud inimesed saavad suulise ja ma saan kohe laksult trahvi kas saaremaa mendid on siis tõesti nii sitad?
Yeeee sain siis ilma lubadeta ja kiiruse ületamise eest 720kr ehk siis ilma lubadeta 360kr ehk 6 trahviühikut ja kiiruse ületamise sama nii et jah saare mendid imevad... Sajaga Ja kõik oli essa kord
m, ma ka 5-ndal järgi. Sõitsin 64km/h linnas. Aga, nad märkisid,et krdi nagu 45km/h alas . et seega sõitsin 18km/h üle. Tglt oli see ju 50km/h ala. edit. ahajaa, pealistuja ( mu rolleri vanaomanik) sai ka selle eest protokolli,et kiivri rihmad/paelad vms. lahti olid..