Täna liigutasin pilli keldris, järsku avastan et misasja, tagarattal haige loks sees Katsusin veljemutrit, andis käega keerata...Ma ei kujuta ette mis valemiga see lahti tuli, omaarust kangutasin selle ikka kinni :roll:
Ilmeslt balansist väljas olemisest tekitatud vibra mängis lahti või oligi probleem selles, et istus valesti ning nüüd mängis paika ning tahtis nüüd pingutust.
Sobitasin summi väheke ja, kuna käis alt ära ning selle käigus sai ka kinnitused uuesti värviga üle tõmmatud.
Lugu on suht sitt, mingi kilin siiski mootoris sees, esialgu tundus nagu oleks ja samas jälle poleks. Täna ajasin pilli välja, tegin mõned väiksed tiirud ja seda hullemaks heli läks. :roll: Video pealt ei pruugi nii palju küll aru saada aga reaalselt kuuldes on asi kole :roll: Gaasi andes ja pöörete tõusmisel asi ikka eriti inetu, hääl selline nagu ragistaks vms. Muidu kohapeal tuksudes kilinat kuulda, ootan teie arvamusi asjast. https://www.youtube.com/watch?v=em0NFQEp2G4
Kuna hakkasin alles õhtul hiljem pihta, ei jõudnud väga mässata. Seis selline, et blokk alt ära võetud ja lauale panud. Silku võtsin maha, seis suht sitt, kolvil samuti aga laseb võiduka lõpuni ära, kokkutulek on veel ees. Miskit oli jahutustaldriukut labade pealt räisnud, pakun et õhusuunajale sai üks veidi liiga pikk kruvi :roll: Homme võtan kolvi eest ära, vaatan mis seisus sõrm ja sõrmelaager on, väntvõlli ka uurima veidi.
Vändal loksu ei ole, üles-alla. Paremale-vasakule, kerge on. Homme lähen uurin uue sõrmlaagri, praegune tunub suht ok olevat aga võtan ikkagi uue. Mootor kohiseks nagu, ajad ringi siis kohiseb, ma ei tea kas see peab nii olema või ei :lol: Hiljem ka video link.
No täitsa vittus, mul asjad peal ja blokk all juba.. :-x :-x Eks homme kuuleb mis häält teeb + homme asjad krundi alla
Nonii, kolin mis päris kole oli, oli tingitud ka kickivändast :-x Nüüd sai see paika ja pill sõidab okeilt, päris äkiline isegi selle silindri kohta :lol: :lol: Kondlid said täna krundi selga ja homme saab värvi ka peale 8)