Sooo ameeezing jajah. Boostril siis nüüdsest uus numbrimärk, ja tubli homemade kinnitus. Voolikud otsa muditud ja klambrid peale keeratud, kahjuks ei mahutanud kondlialt läbi käima, tuli väljaspoolt kondlit panna aga pole hullu. Radika ülaosasse ikka mingi kinnituse tegema, ilma selleta natuke ohtlik
ilus kena aga numbri kinnitus ei toida väristab katki selle sealt suht varsti ma usun. oleksid võinud nr aluse panna.
Vaata, et su 172 midagi sul ära ei värista see kinnitus mõlemalt poolt amorti kinnituv ja numbrimärki läbival poldil on kaks mutrit teiselpool otsas, ehk nö contra. Don't worry
nr nii pehmestr materjalist, sealt tleb see polt läbi lihtsalt 3korda läbi elatud teema mul... roxi, rxiga
Peen peen. Tuleb loota, et jahutus ilusti toimib ja temp on normis. Järgmise etapina siis jahutusvedelik sisse kallata ja süsteem ära õhutada ning tellitud asju ( sportgaasi koos grippidega, tempinäidik ja andur) oodata.
Kuniks Trave pole veel uut lutsu ostnud, siis minu omaga teeb pilte veel Sai siis alist oma tempinäidiku ja anduri kätte. Näidik suht tummine aga andur läks pooleks võinii, puurides ja imetrikke tehes sai kätte lõpuks ja läks vana andur tagasi ikka
Selle imeviguri sisse puruks keeramisega tuli ka ühtlasi silkupea maha võtta. Nüüdseks uuesti silindripea peal tagasi ja vastu keeratud. Hermeetikut veidi vahel seega ei saanud kohe lõpuni pingutada
Pingutatud ka. Gaasirull koos grippidega jõudis ka kohale, see tähendab, et 4x15 sissesõit vaja kindlusemõttes ära teha ning peaks saama seadistamise juurde suunduda.
Teema päris lehe allaotsa kukkunud, seega update. Vahepeal siis tehtud: * Mõned väiksed seadistustiirud *Ostetud uus gaasitross ja selle paigaldamiseks vajalikud nokitsemised, uus gaasirull peal. *Düüs väiksema vastu vahetatud 102-->90 *Tagaratta kohale tehtud poritiib, et õhufiltrit mustuse eest kaitsta *Mahlad sisse, voolikud vahetatud kuna üks läbipaistvatest voolikutest ei talunud sooja *Rullikud kergemate vastu vahetatud 7g-->5,25g Vabandan mustuse ja korralageduse pärast Varsti kui asja timmi peaks saama, saab kõik puhtaks ja kenasti korda seatud. Seniks stay tuned.