Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) selliseid ei ole eriti palju. tecnigas rs ja leovince zx. kuuldavasti ka miskine nardo mis maksab kõvasti.
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) No vahet pole,las j22vad mqned saladused...vqi kui ei saagi uue sumpa,siis v2hemalt pole kellegile valetanud ju
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) Ei, mitte hetkel ei tahtnud osta, hetkel olemas juba rox, aga enne kui rollerit üldse ostma hakkasin Aga edu muidu
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) mõnusa luukere teed aga jah mulle meeldibgi kui neid avasid palju on võrk taga
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) tglt niisama panen...2kki mqni kriitik teeb elu lqbusamaks )) Vb ei hakkagi siia proekti liikumist m2rkima...lihtsalt n2itan lqpptulemust
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) Tere taas...jqudsin tagasi)) Pole siiani olnud aega midagi teha ega pole siin foorumil ka eriti k2inud, nyyd siis proovin leida aega ja vqtta see rox lqpuks k2sile . Muideks, kui kellegil soov vahetada, siis PS'i paluks...ja soov oleks k2ikudega masin...vb saan isegi peale maksta... Saatke kysimusi ja mida iganes teele, eks ma siis proovin kqigile vastuseid leida
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) jõudsin ühel päeval alustada lihvimist : http://album.ee/node/18915857/50122077 Kuna mul on soov käikudega masinat miskit moodi saada, siis võite pakkuda vahetusi (Paluks PS'i) :wink:
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) Ei, suht mõnus käruke sul Mida selle esigondliga muidu plaanid veel teha ?
Re: Trekkeri 100ccm'ine Aerox) Kui jquan lqpuni teha, siis varem minu plaanidest rk rahvas teada ei saa
Re: Trekkeri Aerox 100cc tglt alles krundi all...ja ka mitte t2ielikult) Mõtlesin lihtsalt, et see teeks teema natukene elavamaks =)) Lähipäevadel mõtlesin midagi huvitavamat teha...eks siis lisan ka pildikese
Re: Trekkeri Aerox 100cc Lubasin uuenduse, aga ei olnud aega ja lisaks läks ka natukene meelest ära =)) Siin siis veel nats juppe: Praeguseks siis pahtli all ja esigondel ka lihvitut, seega 1 jupp ootab värvimist))
Re: Trekkeri Aerox 100cc varem kõik kommenteerisid ja kritiseerisid, nüüd vast keegi enam ei viitsi(( Oleks huvitavam kui keegi vahest siia vähemalt paar tähekest jätaks :roll: