Re: Trekkeri Aerox 100cc Suht ülbe koka pudel seal eelviimasel pildil, 1,5L? 8) ei tegelt ära mu pilte unusta
Re: Trekkeri Aerox 100cc kui saan camexist asjad tellitud, siis loodetavasti 25-28 juuni on pildid yleval yldiseks kritiseerimisesk ja kommenteerimiseks
Re: Trekkeri Aerox 100cc Kuna alles täna sain asjad tellitud, siis alles 5 juuliks saan pildid ja asjad siia ülesse laetud((
Re: Trekkeri Aerox 100cc 1.5l kokapudelit ple olemas Muidu roller suht normaalne aga sellest esiporilauast ple enam erilist kasu.
Re: Trekkeri Aerox 100cc Kena värv , ise värvid või viisid kusagile värvi? Mega kena jäi ootame lõpp tulemust siis Mootorisse ka midagi tuleb juurde? 8)
Re: Trekkeri Aerox 100cc See oli alles krunt... ja ise värvisin jah Mootorist nii palju, et malossi 110ccm silinder ja siis Stage6 Pro sport sumpa peaks siis olema) Hetkel pole raha ülejäänud juppe osta, aga loodan et kunagi saan ka teised soetatud)
Re: Trekkeri Aerox 100cc Arvatavasti parim ta pole, aga samas mul polnud parimat valikut ja kui see ka oleks, siis mulle sobilik sumpa oleks maksnud 6k-7k l2heduses, seega 70ccmise sumps on parim lahendus))
Re: Trekkeri Aerox *110cc* Niisiis... peal on nyyd 110 ccm'ine silku ja uus sumps) Ootan optilisi juppe ja siis lqpuni ehitama... Loodan, et saan n2dalaga valmis, kuna suht h2irib juba n2ha kuidas teised isegi boatianidega minust kiiremini ringi lasevad :lol:
Re: Trekkeri Aerox *110cc* niisiis, jupid k2es... nyyd siis viimased lihvimised enne v2rvimist ja siis loodetavasti ka kokku panema Loodan et saan paari p2evaga hakkama... sqiduisu nii suur juba))
Re: Trekkeri Aerox *110cc* Värvimine hakkas samuti tasakesti liikuma, viskan siis esiotsast pildikese) Krunt: Värv+Lakk: Pildi kvaliteet soovib paremat, aga ei viitsi hetkel digikaga pildistada, vb valmis rollust teen korralikud pildid
Re: Trekkeri Aerox *110cc* Pildi kvaliteet soovib paremat, aga ei viitsi hetkel digikaga pildistada, vb valmis rollust teen korralikud pildid
Re: Trekkeri Aerox *110cc* panin esitule ka otsa... et siis umbes selline ta on Eraldi gonlid ka siis) V2rvi j2i pqhja ja kyljegondlite jaoks puudu, homme ehk ostan juurde ja n2dalal katsun edasi v2rvida...