Try all Yamaha aerox 70cc 02a

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by try all, Dets 29, 2011.

1. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    häid pilte tahad, võta ühendust ka madis' kasutajaga

2. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    sul tasub see uute juppide peale ostmine pärast ära ka ?

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    minuteada ei tasu see tuuning kunagi ära kui veab ja tasub siis on ikka töötunde alla pandud ja kevadel müüdud.

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Sädeme saamiseks pole vaja akut. Vaata üle kas kõik juhtmed on ühendatud.

5. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Aga eks võta ühendust msnis v kuskil minuga, kui pilte soovid. Mulle sobib igapäev. ;) Polegi aru saanud, et kaugel gondid omadega siis on? Värvitud? :D

6. try all

try all New Member

821
    0
    0
    ei tasu, tahan lihtsalt ,et kõik uus ja puhas oleks. Ilmselt see on ja jääb mulle viimaseks rolleriks ka, kuigi tegelt tahaks r-i ka proovida. Ning kolmas põhjus on see, et seda amorti näiteks keegi kasutatuna ei müünud, ning mootori juppe ma kasutatuna ei hakka panema.

7. try all

try all New Member

821
    0
    0
    Kõik juhtmed on ühendatud värvide järgi, aga vbl mõni juhe läheb erineva värviga kokku? Ja ma ei kujuta ette milline näeb välja roxi süütepool, mul mingi on , näeb suht uus välja aga ei tea kas see on roxile, roxil on üks süütepoole juhe nagu O kujuga ja teine nagu see kahvel? Ning cpil tahtis süütepool ka massi saada, seal oli sellejaoks koht, aga kas roxil tahab ka??

8. try all

try all New Member

821
    0
    0
    Dvj eks võtan ühendust, ennem peab masina valmis saama, ise loodan järgmine nv lõpuni teha, aga siis veel vaja segud jms timmi panna.. Reaalselt on mustad kondlid väritud, pühap värin need asjad ära mis lähevad roheliseks ja valgeks.

9. try all

try all New Member

821
    0
    0
    ostsin eile rohelise värvi ära, mingi mercedese värv, tra sitaks kallis oli, aga no pohhui, tahtsin täna ära värvida aga jube sitt ilm on.. õhtul või homme siis saab kondlitest pilti ning kondlid ka vbl peale panna, loodame ,et tulemus jääb hea, olen suht algaja värvija.

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kõik süütepooled tahavad massi saada, roxil tahab lihtsalt raami külge ühendatud olla. Cpi oma võib massi võtta kah raamist.

11. try all

try all New Member

821
    0
    0
    tra mul 3 süütepoolt aga ma ei tea milline roxi oma on..

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Roxil on ümmargune süütepool, mõlemast otsast tulevad välja kinnitused raami külge kruvimiseks, üks juhe sisse, piibujuhe teiselt poolt välja.

13. try all

try all New Member

821
    0
    0
    jh mul selline olemas, nendele mis raamikülge kruvimiseks mõeldud on läheb ka massi juhe ?

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Jep, vaata ka et korralik mass bloki ja raami vahel on.

15. try all

try all New Member

821
    0
    0
    sealt samast võib ka võtta?

16. Z0ne

6,380
    1
    38
    Võid võtta, mida parem ühendus seda parem säde(teatud piirini muidugi)

17. try all

try all New Member

821
    0
    0
    tra proovisin igatepidi, vedasin 1cm jämeduse mass juhtme aga ei midagi ikka:D kas see starteri juhe peab ka ploki küljes massis olema või mitte?

18. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    osadel n jah starteri juhtmega ühes pundis veel 1 massijuhe mis kinnitub ühe starteripoldi taha 8)

19. try all

try all New Member

821
    0
    0
    üks juhe ongi ju mass juhe ehk miinus, see läheb starteri poldi külge, aga kas see peab olema seal??

20. Azv

Azv New Member

639
    0
    0
    Võid ükskõik kust massi vedada. Enda roxil ka ei olnud starteri vahel massi, vaid veepumbakaane ja raami vahel.

Jaga seda lehte