minuteada ei tasu see tuuning kunagi ära kui veab ja tasub siis on ikka töötunde alla pandud ja kevadel müüdud.
Aga eks võta ühendust msnis v kuskil minuga, kui pilte soovid. Mulle sobib igapäev. Polegi aru saanud, et kaugel gondid omadega siis on? Värvitud?
ei tasu, tahan lihtsalt ,et kõik uus ja puhas oleks. Ilmselt see on ja jääb mulle viimaseks rolleriks ka, kuigi tegelt tahaks r-i ka proovida. Ning kolmas põhjus on see, et seda amorti näiteks keegi kasutatuna ei müünud, ning mootori juppe ma kasutatuna ei hakka panema.
Kõik juhtmed on ühendatud värvide järgi, aga vbl mõni juhe läheb erineva värviga kokku? Ja ma ei kujuta ette milline näeb välja roxi süütepool, mul mingi on , näeb suht uus välja aga ei tea kas see on roxile, roxil on üks süütepoole juhe nagu O kujuga ja teine nagu see kahvel? Ning cpil tahtis süütepool ka massi saada, seal oli sellejaoks koht, aga kas roxil tahab ka??
Dvj eks võtan ühendust, ennem peab masina valmis saama, ise loodan järgmine nv lõpuni teha, aga siis veel vaja segud jms timmi panna.. Reaalselt on mustad kondlid väritud, pühap värin need asjad ära mis lähevad roheliseks ja valgeks.
ostsin eile rohelise värvi ära, mingi mercedese värv, tra sitaks kallis oli, aga no pohhui, tahtsin täna ära värvida aga jube sitt ilm on.. õhtul või homme siis saab kondlitest pilti ning kondlid ka vbl peale panna, loodame ,et tulemus jääb hea, olen suht algaja värvija.
Kõik süütepooled tahavad massi saada, roxil tahab lihtsalt raami külge ühendatud olla. Cpi oma võib massi võtta kah raamist.
Roxil on ümmargune süütepool, mõlemast otsast tulevad välja kinnitused raami külge kruvimiseks, üks juhe sisse, piibujuhe teiselt poolt välja.
tra proovisin igatepidi, vedasin 1cm jämeduse mass juhtme aga ei midagi ikka kas see starteri juhe peab ka ploki küljes massis olema või mitte?
Võid ükskõik kust massi vedada. Enda roxil ka ei olnud starteri vahel massi, vaid veepumbakaane ja raami vahel.