Re: Try all Yamaha aerox 70cc hmm , ma ei oska selle testeriga midagi peale hakata, kui sa mõtled seda kollast testerit
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Kollast jah, võtad kätte paned takistuse peale(küsi kellelgilt milline see takistus on, paremal poolel 200 vms), juhtmestik akule külge, testri üks ots plussi ning hakkad vaatama millise klemmi küljest ta näitab takistust. Edasi testri üks ots kuhugi juhtmestiku külge mis on pluss, teisega otsid teise klemmi üles ning ühendad need 2 klemmi ära, ongi süüde sees Vb natuke segane jäi, aga nii tegin mina edukalt keeway peal.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc aa sain aru küll, need takistused vms jäävadki mulle seagaduseks , ma ei tea millist valida seal saab seda keerata igalepoole ju
Re: Try all Yamaha aerox 70cc http://www.battery-shed.co.uk/products/TL-METER830D.jpg Paremal pool oomide osa, sealt mingi 2k või 200 valida, siis pane testri otsad kokku ning vaata kas näitab. http://funwithsnapcircuits.files.wordpress.com/2011/11/omega.gif Selle märgi juurest.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc jah on küll,benellipealt oli minuajal kõik peale raami,kondlite,velgede ja värkide,praeguseks vist aind nupukad ja esiamordid?
Re: Try all Yamaha aerox 70cc summ on ikka jöhkra kalde all,nagu mu vana köver yazuni kunagi oli :lol:
Re: Try all Yamaha aerox 70cc see sumpa on omadega täitsa läbi , igaltpoolt on keevitatud ja jube kõver ka
Re: Try all Yamaha aerox 70cc juhtmestik on ka präägu benilli oma vist , aga jäävad aind esiamordid präägu , need saab hiljem vahetada
Re: Try all Yamaha aerox 70cc vot sellest paksust rahakotist ongi puudu , aga muidu täna sai azv-lt raam ära toodud koos buzzetiga, ja mingipäev toon vist talt benakorgi , aju, esiamordid, prillid ka ära ja siis sõbralt esivelje, ja siis saab edasi tegutseda, peale 10.nendat saan alles ploki motohobist kätte see vend kes mu plokki tegi on 10-nendani puhkusel :-x , soovitage Tartus kohti kust saab klaasriiet ja pahtlit osta ja kus odav liivaprits on ja kus odav pulbervärv ( ei pea odav olema aga peaasi ,et korralik töö tehakse), veel võite pakkuda mulle istmeboxi trossi ja esikondlit seda mis käib võre peale , ja parempoolset jalgadetagust kondlit, ja kellel odavalt on tagakondleid võib need ka ära võtta homme litin pilte ka asjadest.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc eks ma võtan teie nõu kuulda, aga õhtul litin pilte ka asjadest ja laon hargi teisele raamile õmber