Jutt ei käi nüüd kellegi konkreetse kohta, kuid võiks oma masinad ikka korda teha, et ei peaks põdema kas saab arvele v mitte. Mina olen masinad kõik masinad ilust arvele saanud, ainult Derbit ei lastud läbi krossi rehvide tõttu. Kui masin korras on, siis pole mingit jama, et arvele ei saa.
No antud juttu lugedes oli traiaalil kõik korras ju,haige,mina sain tartus läbi kuigi mul oli masin sitemas seisus :roll:
+1 boostri sain ilma vanemata arvele,ilma esisuundateta,spidota,esituli kukkus nende ninaees ära tõstsin ülesse panin tagasi midagi ei öeldud.Slideri sain ka "dh"ga ja ilma spidota,ilma põhjakata,akukaane kondlita,esiporikata,vaidlesin seal,et see ikkagi originaal lenks,ütlesin et nad sisse netist vaatama läheksid,tagasi tuli aind dokumenti küsima,garaasist sai läbi aga sisse oli nüüd juba vanemat vaja.Pärast kodus proovisin kui google otsingusse panna Yamaha slider 03 v 06 siis igatepidi tuli stevu slideri müügiteema esimesena ja seal oli ilusti kirjas 70cc ja värki
Seoses Tartu ARKiga, eelmine suvi sain ma küll jumala kergelt sealt läbi. Mul polnud peegleid, piduritule andur puudus, üritasin näidata et kõik on korras, pidureid ilmselt ei saanudki aru, aga peeglite pärast kukkus küll paukuma, ma väitsin et ei mahtunud autosse ära ( tulime rolleriga maalt, masin oli autos sees ) Sain ilusti arvele võetud.
täna saab kätte, ühesõnaga vead: radikas katki, paisupaak katki, vahejupi keermed ptsis, varjokaase keermed, reduktori keermed katki. Remont läheb kalliks maksma, ning kui juba niipalju väljakäidud on siis tuleb uus kondliring ja MASIN MÜÜÜÜA , AGA SEDA AIND REAALSE HINNA EEST!
see vähe pikem jutt, aga kes oleks hea inimene tartus ja laenaks roxi spido, kondeid ja lenksu? arevelevõtkus vaja mdea võin dh panti anda niikauaks vms
Hakkasin peale kooli motohobisse järgi minema masinale ja siis hellati ,et masin hakkas puterdama, et ei tea mis viga on. Pidi liikuma suht normilt. Masin müüa tutika TNT kondliringiga ning set: s6 racing, tassinari klapisüsteem s6 kolle, polini speedcontrol, delta cluch, c16 HIND PAKKUGE ISE, KUID VÄÄRIKAS HIND SELLISE ASJA KOHTA. NALJAMEHED HOIDKE OMA NULLISTE 200 EURISTE PAKKUMISTEGA EEMALE.