vaevalt see ise niisama lekkima hakkab, äkki vibra liiga jõhker sidurisüsteemis, et logistab poldid lahti vms,
pooled keermed on maas seal, selles viga ongi ma arvan. sellepärast ma mõtlesingi suuremad keermed teha.
parandab, mitte üleni!! aga ja ise soovitaks sama teha, aga nagu ennist ültesin peab eeltöö väga korralik olema
Carboniga katmine päris saiale või määrimine ka pole, kortsud ja mullid on keerulisemates kohtades kerged tulema ja rolleri gondlitel on üsnagi palju kumerusi. Lihtsam oleks ss juba kasvõi spreiga mattmustaks värvida ja ma usun et võib ka päris kenake jääda. 8) Aga no eks ise tead, mis teed!
no eks esimesed katsed lähevad ikka aiataha ja kindlasti ei tule ka mitme korraga kõik lilleline, aga ärgem nüüd poissi alahinda :lol: 8)
Ei ma ei mõeld seda üldse halvaga, lihtsalt väike hoiatus ja soovitus, kuna ise olen mõlemaga kokku puutunud. Arvestades motipi mattmusta üllatavalt normaalset katvust ja kvaliteeti, ss valiksin selle, kuigi endalgi vedeleb veel 2 ruutmeetrit carbonit kodus.
Eks alati on lihtsamaid võimalusi, aga ega elus ei saagi koguaeg lihtsamalt läbi ajada Tean, et ei mõelnud midagi halvaga 8)
Tellin mingipäev kile ära saab proovida, läheb aiataha siis läheb. Kellegi appi ka võtma kahekesi parem panna