Re: Try all Yamaha aerox 70cc Minu arust küll väga hea idee teha korda mõni rox. edu ja paksu rahakotti
Re: Try all Yamaha aerox 70cc sest tal oli muidu hiinakas(CPI), aga tal tuli võimalus vahetada krossikas roxi vastu(krossikas polnud ka kõigeparemas seisukorras) kuid äravahetas, siis tuli palju üllatusi :lol:
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Alvar asi polnud nii nendes üllatustes , ma teadsin ,mis mind ees ootab ja ainuke üllatus oli see kõver raam , mul oli ammu juba plaan nullist rox kokku panna , aga see oli hea toorik sellejaoks, ja ma saan nüüd vähemalt oma maitsejärgi teha.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc kohe varsti lähen teen , vaata mingi öösel 2he ajal teemat siis pildid olemas
Re: Try all Yamaha aerox 70cc pildid panen järgmine nv, see nv tegin pildid ära küll aga arvuti läks maal lampi kinnni , toiteplokk läks perse , aga nv saab pilte ja äkki olen siis ka juppe juure saanud, et edasi kokku laduda. Prääguseks on olemas, esihark, esivelg, esisuport, benakork, aju, releed, istmebox-mis on omadega suht läbi .
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Nii , tekkis väike tõrge, nimelt benilli kaelakad on suuremad kui roxi , ja nüüd pean sebima roxi kaelakad ja esiratta pulga siis saab hargi külge panna ära. Siis on vaja veel varjopoolset plokipoolt, esipidurisüsteemi, aju ja releesid, benakorki, isteboxi trossi, silindrit ja sumpat ja kui kellegil midagi listist olevatest juppidest on pakkuda võib PS saata!
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Pakkuge värvilahendusi , tuleb 3-mevärviline ja mitte sinine ega punane , sest ei seedi neid värve lihtsalt
Re: Try all Yamaha aerox 70cc mul sõber täna photoshopib ja siis vaatan üle need lahendused, üks mis veel mõtlesin on vikerkaare põhimõttega värvida nagu tiibuliseks püstipidi, aga mitte nende värvidega mis vikerkaarel , sest to suht pededelipp , vaid mingid muud toonid , mingid erksamad , sest niipalju on lihtsalt mustaks vms võõbatud ühevärvilisi või kahevärvilisi roxe
Re: Try all Yamaha aerox 70cc ehk siis jamaica omale osta punane-kollane-roheline, esiots mingi roheline (põhjakondel poolepeale). sisekondlid kollased ja tagaosa läheb punaseks.(värvide üleminek oleks ühtlane vms) ja telli räigelt kanepilehe kujuga kleepse