Re: Try all Yamaha aerox 70cc must käib ka veel sinna aga muidu mõte on hea, keegi võiks photoshopis poovida , ise ma ei oska veel nii hästi. vahepeal mõtlesin ka roosa musta valge peale , aga suht raske on neid kolme värvi sobitada omavahel rolleripeal.-.-
Re: Try all Yamaha aerox 70cc niivisi, homme peaks siis kätte saama kaelakad, nupukosnoolid, starteri jupid kõik, esiratta pika poldi, esipidurisüsteemi, siis saab juba väga palju edasi teha, asi seisab nede vidinate taga, homme litin pilte ka siis , kohekohe saan ka ploki kätte siis mma pordib ära ja läheb motohobisse seal keevitatakse seda natuke ja pannakse kokku, kuid te võite jätkuvalt soovitada värvilahendusi vähemalt 3-me värvilisi.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc olen ma seda nimetanud projektiks? , väga müstiline vend oled , lahe oled ka muidu , tahaks ka nii äge olla nagu sina :S
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Tahtsite pilte, võtsin lõpuks digika kaasa, arengust siis niipalju ,et ootan juppe, sai veits asju timmitud , istmebox parandatud, kondlid osad lihvitud ja pahteldatud, taha läheb krossika amort ning sellele sai vahejupi mustand tehtud igavusest, see plokk mis all on see ei jää, tuleb ikka roxiplokk. mõned jupid mis vahepeal olen kätte saanud, täna sain veel palju asju kätte, ning nüüd tuleb oodata kuni mma ploki ära pordib ja siis saabki kõik ära kokku panna ning hakata kondlitega nussima mis mulle absoluutselt ei meeldi, plaanis siis natuke customit ka teha ja mitmevärviline üritada teha, või mingi disain , elame näeme , neid lihtsalt ülevõõbatud rollereid on niigi palju , ega me pole ka erinevad inimesed näiteks kickassist peace.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc ma räägin ,et ükski inimene pole teistest erinev, iga inimene suudab sama teha mis näiteks kickass.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc jah, sul on õigus, kui masinajuurde pääsen lasen survekaga puhtaks kõik.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc nii täna sain siis nupukonsoolid, esiratta pulga, kaelakad, istmeboxi trossi, starteri ja kõik sinna juurde kuuluva kätte , õhtul kui lähen kokkuladuma , siis alustan puhastamisega ja teen pilte ka! nüüd tuleb plokk ära oodata siis saab pmts tiiru panna , ja silku ära tellida. Nädalavahetuseks saan äkki vaigu ja riide ka kätte siis saab kondlitega jeblama hakata, soovitage värvilahendusi jne, mida võiks veel muuta, kõik info on teretulnud ja kui hea mõte siis saab kindlasti ka teostatud !
Re: Try all Yamaha aerox 70cc vaata youtube.com ringi sealt leiab ikka päris head värvi kombosid saad näha kuidas välja näeb jne
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Neid roxi videosid on seal jube palju, ükski värvilahendusetest ei jäänud silma?
Re: Try all Yamaha aerox 70cc enamus on mustaga või tumetate värvidega, tahaks midagi erksamat , aga ma uurin , mul juba silmees milline see tulema peaks
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Valge ja neoon roheline, kollane ja mattmust, oranz ja must, punane ja must.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Nonii väike up , hark on all esivelg on all , dh küljes, lingid küljes, sportgaas küljes, nupukaid ei saand külge panna sest see vend kellelt need ostsin ei pannud nupukonsoolide taguseid kaasa kui need üldse on olemas . aa jaa elektrisüsteem on ka küljes krt tahaks plokki juba siis saaks palju edasi meisterada, väike küsimus ka , Kui pikad on need kaks puksi mis esivelje ja amordi pulkade vaheele käivad?