Re: Try all Yamaha aerox 70cc niinii , ploki saab mma varsti kätte, pordib ära ja saan jälle palju edasi ehitada , väike set ka valmis: S6 racing c16 dellorto 21mm karpa doppler endurance polini speedcontrol võibolla tuleb ka sportsüüde kui piisavalt raha saan ja ma vaatasin ,et sinna saaks isegi krossika sportsüüte panna mis mul olemas on , aga jah siis ei saa tulesid ega muud sellist põlema panna.. :S ja kui keegi tahab vahetada sporgaasi , roxi orig rutska vastu ja nupukonsoolide taguste vastu siis PS.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc ma arvan ,et ma jään ise ka rahule , järgmine suvi ehk midagi võimsamat veel , kuid selleks suveks piisab
Re: Try all Yamaha aerox 70cc vägaväga hea , nüüd käib plokk veel tiiru motohobis ja saab tagaosa ära kokku laduda, siis vaja veel benakorki ja aju, ning palju nu ssi kondlitega, et need korda saaks :S:S ma vihkan seda tööd aga eks näis mis saab, vahepeal mõtlesin tuuningkondliringile kuid jahh see minujaoks veits kallis :S
Re: Try all Yamaha aerox 70cc aga karteri kanalid on porditud lihtsalt viimistlus hea ja üritada saada samasuguseks tagasi nagu ülejäänud blokk on selline mõnusalt sile
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Ei silmanud kas värvid on juba otsustatud. Soovitaks MBK Nitro Jaguar´i värvilahendust-Üks ilusamaid minu silmis ja samas pole palju selliseid näinud. 8) Ma valiks tumedama ja suure teraga british racing green´i põhivärviks, punane ja valge oleksid ilma terata ja võimalikult "puhtad". Loodame, et tuleb kena ja kiire pill. Edu!
Re: Try all Yamaha aerox 70cc MMA tegi ilusa , puhta , korraliku ja sileda , tubli töö ! , sellepeale ei sa öelda muutkui peab oma bloki MMA juurde viima , palju maksab umbes roxi ploki tegemine ?
Re: Try all Yamaha aerox 70cc portimine on 15 eur, aga ta tegeleb muude asjadega ka, puhastamine jne, kui sa mingit käredamat silindrit ei pane siis sul vast portida pole vaja..