Re: Try all Yamaha aerox 70cc nonii , plokk on motohobis ja peab ootama kuna ta sealt kätte saab , siis jääb veel ainult töö kondlitega..
Re: Try all Yamaha aerox 70cc tartus kohti kus vaiku ja riiet saab !!, siis motohobis on ka naljavennad , hellasin sinna ,et mma toob ploki ja andku mu tühi roxi plokk vastu.. krdi taunid andid ploki koos siduri kõrgenduse jne , aga sander viib tagasi need.. , keegi teab kas kivilinna koolis kickboxi treeningud toimuvad veel?
Re: Try all Yamaha aerox 70cc noniinonii asjad hakkasid jälle liikuma, sai motohobisse kõik vidinad ära viidud ja tehti algust kokku ladumisega, loodan järgmine nädal masina sõitma saada, nüüd pakkuge mulle benakorki võtmega!! ja akukaane lukku võtmega!! , vb tuleb ka tuuning kondliring, mõtlen sellepeale veel. ja kumb võtta kas mhr replica ja team 2 või s6r ja c16?
Re: Try all Yamaha aerox 70cc ise arvan ka, kõigil sellega meeletult liikunud masin, porditud ka s6 racingu jaoks.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc JOU, nii küsimus selline siis ,et mis värvi kondlite värvimisel kasutada? mingu puiduvärviga ju ei saa
Re: Try all Yamaha aerox 70cc ei tglt tavalised autovärvid, metallik teraga, pärla vms kuidas soovi on
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Krunt peaks olema selline, mis oleks rohkem plastikule mõeldud, värvid ja lakk ss jahm auto omad.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Minu arust on krunt pohui, tavaline auto krunt aga ennem värvimist (vb ennem lakimist )tuleb kondlid üle lasta sellise plastmassi nakkeainega vms(ei mäleta õiget nime). Kerge õhuke kiht, siis ei tule see värv kusagile.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc põhimõtteliselt siis läheb , nakkeaine-krunt-värv-lakk, Mis liivapaberiga lõpp lihv teha?
Re: Try all Yamaha aerox 70cc aga vaata aind et kuskilt värvil sooni vms sees pole... ise hakkasin värvima siis avastasin et värvi all on jumala hästi näha kõiki kriime jms :lol: siis sai värv uuesit maha võetud ja liivapaberiga nühkima hakatud
Re: Try all Yamaha aerox 70cc mkm. pahtel-krunt-pahtel(kui vaja)-krunt(juhul kui teist korda pahteldasid)-krunt peegel siledaks-nakkeaine-värv-lakk (pead poest küsima vb oli see nakkeaine lakki ja värvi vahel ma ei mäleta)