Re: Try all Yamaha aerox 70cc no peegelsiledaks nühi vesiliiva paberiga mingi 500 kuni 1200 ise valid millisega soovi on(mida väiksem tera seda ilusam aga seda tüütum lihvida eriti kui mindit lihvimsi talda ega midagi sellist pole) muidu ennem pahteldamist ja krunti jne mustem lihvimine tee millegi suurema teraga. Ma ise vist tegin 240 alla selle läheb kole karmiks, siis hakkad juba neid liivaka kriime pahteldama
Re: Try all Yamaha aerox 70cc ise olen lihvinud algul 400-sega ja siis 600-sega üle ja värvi krunti võid ka 500,600-sega värvida.
Re: Try all Yamaha aerox 70cc tänud, eks ma järgmine nädal ostan asjad ära ja hakkan ehitama, suvi pole enam kaugel :S Nüüd otsustasin mis silku ja sumps ka osta..
Re: Try all Yamaha aerox 70cc tulebki, präägu motohobis ega kuskil laos polnud seda, väga huvitav muidugi. Ütles,et scooter-attackis ka pole..
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Täna sai juhtmestik ilusti külge pantud, istmele klaasriidest põhi alla tehtud, muidu vajus persega boxi asi seisab pmts silidri taga mida pole saada mitte kuskilt, on aga 12mm sõrmele on aind racingut :-x , kes teab kust saab võib teada anda!! Ja pakkuge mulle roxi vanatüübi aju ning releesid ja süüteluku põhja!, värvi olen ka otsustanud ära juba!
Re: Try all Yamaha aerox 70cc oeh,tean sellest rolleris natsa kunagi eelmineaasta tahtsin seda roxi vahetada oma derbi vastu kasutajaga Ron4 ,aga jäin hiljaks.Siis läke see masin kasutaja linkiwinki kätte,ja tema hakkas seda "tuunima" ...."tuunis" omastarust seal midagi ja millegipärast viskas käega,ja läks jälle müüki...sellel rolleril on olnud lilla minevik :roll: aga palju edu masinaga
Re: Try all Yamaha aerox 70cc Tollest masinast on minukäes aind benapaak , kondlid osad, sri velg esimene ja www plokk, muu juba kõik maha müüdud ja vahetatud, raam oli kõver sellel ja üldse paras õnnetus. Omanike on sellel üksjagu olnud..
Re: Try all Yamaha aerox 70cc kõik seisab selle taga ,et pole silindrit, krdi athena paneb pakki juba 2 nädalat kokku, muidu on kondlid lihvitud ja ootavad värvi, värvilahenduseks tuleb arvatavasti neoon rohelised veljed ja ülejäänd kõik metallic must