Tsinsupowa Aprilia Area 51 2003

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by tsinsupowa, Juuli 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Täna sai siis üks diil tehtud ja sain omale üliodavalt area tagatuleklaasi, tagaistuja käepidemed ja jalatoed ning igast pahna veel peale. :p

2. võsavillem

võsavillem New Member

574
    0
    0
    lükka jupid peale ja tee uusi pilte :p . To on juba vähe normaalsema välimusega käehoidik 8)

3. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    [​IMG] Väike pilt siis tagatulest.

4. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    puterdama hakkab jah sellepärast et saab liiga palju õhku , sellesmõttes et mul endal sama jama mul õhufilter peal ja siis kui laseb minekuga mingi 40-50 ja siis hakkab tõksuma panen k2e õhufiltri selle v2ikse augu juurde ja siis kohe tõmbab ja laseb ilusti edasi täis gaasini nüüd panin sinna natuke teipi ette ja nüüd suht okei liigub koguaeg ilusti aga nüüd vaatan panen sinna midagi muud ette või siis sõber õtles et benakruvi tuleb vist rohkem lahti keerata siis ta saab rohkem bena ja vähem õhku et siis ei tohiks nusperada , et vaatab järgi :) :lol:

5. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Ma sain asja juba suve keskel asja korda. 8) Viga oli siis cpi õhufiltris ,mis ei andnud piisavalt õhku peale. Panin aeroxi õhufiltri ja siis veits timmimist ja asi oligi lahendatud. Nüüd liigub korralikult edasi,on nii minekut kui ka tippu.

6. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    nojah siiski oli mul natuke õigus , asi õhufiltris , aga tore siis et korras , edu siis masinaga :p

7. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Edu jh tarvis. :p Tänud.

8. hEnzza

hEnzza New Member

79
    0
    0
    Kus carboni lasid teha? Tegid ise? Palju maksis? Julmalt kena, tahaks ka paar kondlit teha....

9. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Carbon kleeps pandud vana omaniku poolt. Arvatavasti kuskilt Tallinnas lastud teha. Lähedalt see carbon väga ilus nüüd ei ole. Veega on ääred kobrutama hakanud. Varsti plaanis üle värvida siis viskan carboon kleepsud minema.

10. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Eile siis masin suri 30-ne pealt välja. Arvasin ,et mingi küünla jama aga siis täna pärast pikka jamamist siis otsustasin klappe vaadata ja nägin ,et ühelt lehelt tükk küljest. :lol: Sain sõbralt uue klapilehe ja nüüd asi jälle timm ja tundub liikuvat isegi paremini ,kui varem. :p Veel panin siis tagaistuja jalatoed kah külge.

Pilt klapilehest :

11. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Pange lukku!

12. >K<

>K< New Member

971
    0
    0