Tsinsupowa Yamaha aerox 2008

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by tsinsupowa, Sept 20, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    punane survekas , 4.5-5.0g rullid ja punased sidurivedrud . võid ka kollastega proovida .

2. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Yks pilt siis fighter lookiga :

3. Stevu-

Stevu- New Member

686
    0
    0
    Kena. nüüd veel see võre vms ka must ja carbon suunatule klaasid oleks siia üüber kena :) sobiks hästi :p

4. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    LOLL OLED!!! (K):D kollaste vedrudega läks juba mõtetult pöörde,roheliste vedrudega ja punase survekaga oli mul alguses nagu üli timm,maanteel püsis ka autodel järel ja värki aga se survekas oli algul matu oma ja matu sõitis ta oma high-endiga lahjaks :D oleks ma tutika punase pannud oleks kõik ülihea olnud :p

5. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    kunagi isa peaks akukaane ja selle v6re v2rvimisse viima. suunatuleklaasid sebin kah carbonid vast. Homme vict isegi kooli rolleriga viimast korda siis panen talveunne 2ra.

6. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Kallikene . Algus lahja , sellep et survekas läbi ? :roll: . Raidi roxil on ka punased vedrud ja survekas , R on all ja nii on timmis . kollastega oli paskk .

7. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    minu meelest oli stock tulega 2 korda ilusam
    aga see minu arvamus
    muidu ikka sitax kena roll

8. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    see stock tuli oli suht pekki keeratud vanaomaniku poolt. Mitu korda on toda vict lahti v6etud. yks kinnitus oli kah puru ning sittagi ei n2itand. Selle tulega on palju kenam ikka aga pildi peal teistsugune.

9. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    ära ei mõtle värvida seda tuld kndlitega ühtevärvi??

10. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    roller j22b kahte v2rvi, mustaks ja oranziks. Pole erilist m6tet esituld 2ra v2rvida ja endale kah meeldib nii.

11. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    Kas võib küsida kelle Roheline rox see on?

12. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    to rohelise-valgega aerox innari oma.

13. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    Tal RKs pilte ka tollest masinast rohkem on???

14. ConversE

ConversE New Member

651
    0
    0
    kokkutuleku piltide alt vb leiab

15. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    värvi sisekondlid ka oranziks siis oleks üüüübbberkena 8)

16. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    v6iks v2rvida kyll aga oleks vaja seda sama oranzi v2rvi siis. p2rast vb yldse mingit muud oranzi gondlid. lihtsam lasta mustaks v2rvida need akukaan ja esiv6re.

17. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Väike uuendus siis. Olen alla pannud sportsumpsi gianelli reverse ja uued sidurivedrud. Ostsin ka uue piduriketta ja carbon käepidemed ja spidogondli. Piduriketast pole veel külge saand ,kuna keerasin piduriketta poltitel otsad pekki. Nüüd vaja uued poldid osta ,mis oleksid ka tugevamad. Keegi võiks öelda koha kust saaks neid polte ja mis hinnaga?

Pidurikettast pilt kah :

18. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Päris kena ketas.

19. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Tänud.
    Väike uuendus siis. Ostsin omale 17.5 karpa ja polini speedcontroli vario. Homme plaanis jupid külge panna ja lõpuks masin timmi saada :p
    Vahepeal veel sumpa villad ära vahetanud. Mingid ilusad ilmad tulevad siis teen veits pilte kah. Aga kas keegi oskab öelda ,et mitu grammi on polini speedcontroli valged rullikud?

Üks pilt kah sumpast :

20. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    türr ma ei saa ikka üle, kui ilus see masin on:)
    (olin ka väike asjapulk nende kondlite peale panemisel ja nägin, et tnt on need kondlid natuke mõnest kohast halvasti värvinud, sealt jalgeesise kondli peal on natuke heledamalt värvi)
    aga muidu on masin ikka üüberkena:)
    maar minutehtud pilti khm, kui eelmise omaniku käes oli:)telefoniga tehtud, niiet kvaliteet on suht sitt:(
    parem klick ja view image:)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte