Re: tsmo Suzuki Katana R Ikka pole masinat tööle saanud Suvehooaeg käib ja pilli ei saagi kurjaks ajada.. Seega, tehke kiirelt süütepooli pakkumisi ,runneri oma , morini mootori oma , või originaal katana oma!!!!!!!!!!!!!!! Olen väga tänulik , ja hind võiks olla mõistlik!!!!!!
Re: tsmo Suzuki Katana R pmts, siis laupäeval viin linna rolleri, äkki asjamehed teevad korda 8) paar pici kh Yazuni Jänks
Re: tsmo Suzuki Katana R Asjamehed rääkisid, et 99% asi on mähises. Morinile oleks mähist nüüd vaja :roll: :roll: :roll: Pakkuge
Re: tsmo Suzuki Katana R minult läks asi 100% tervena minema mootori poolest ja sul nüüd hakkab näkku lööma veids imelik :lol: õnnes see mähis ei maksa palju ja saad asja uuesti tööle
Re: tsmo Suzuki Katana R Hei oleks morinile mähis pakkuda ja veel palju muid juppe morinile. Võta ühendust msnis [email protected]
Re: tsmo Suzuki Katana R tõesti ei tea mis tal nüüd hakkas, räägiti, et mingid juhtmed olid liiga lähestikku ja peksis üle, vms Lisasin, kuigi vist saan brauerist hea hinnaga .
Re: tsmo Suzuki Katana R Kui nüüd õnnestub siis peaks kolmapäevaks pilli käima saama. Aga ütleme, et see remondivend tartus, tegi ülisitta tööd, nii sitta kui võimalik teha oli. Kondlid kriimustatud/mõnest kohast värv maas, sumpa mingi roosteplõksiga koos, ja üleüldse krt ajas paska ja tööd teha ei oska....... Sitta ta raha saab. :-x :-x
Re: tsmo Suzuki Katana R Ostsin ka aasta tagasi sõbra käest suure tuhinaga katana koos hulga varujuppidega. Nüüd lebab pööningul kastides :lol: sama probleem et säde lännu. Proovisime 2 mähist ja 2 süütepooli vedasime uusi juhtmeid skeemi järgi ja ei midagi.
Re: tsmo Suzuki Katana R Mul üks isa sõber, mingi elektrik. Viisime pingeregulaatori tolle juurde, kuna, kui osta uus, on selle hinnaks 90 EUR. Ja siis loodame, et to teeb asja korda, selle nädala lõpuks. Aga ma muidugi pole kindel, et jällegi selles asi on, aga peaks olema, kui see mingi katki on
Lihtsalt, teistel on ka, mõtlesin, et olen äge ja panen ka Ei tglt kui rollerit vaadata siis saab aru küll.
Nagu eelpool vaieldi, et aerox sitaks etem asi. Ei ole ta midagi, ühed jaapanlased mõlemad. Sõitma saab, siis kestab; aidata ma sind ei oska :lol:
Vot seda midagi, kõik võtavad välimuse järgi, aga mootor oli tollel kulunud ja jupid mingid praagid. Saab tööle siis vast kestab kamh loodetavasti.