Tundmatu Aprilia Sr70R 2008 | MÜÜA

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by unknown-, Veebr 27, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. M121

M121 New Member

636
    0
    0
    Re: Tundmatu Aprilia SR70R 2008| VARASTATUD ! LEIDJALE VAEVA

wtf ?

igastahes tore,et ülese leiti ! vägahead uudised,loodame,et uut ilusat värvi siis pe**e ei keeratud :roll:

2. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

Tänud kõigile kes pöialt hoidsid ning eriti Kickassile , et menti töötama pani.

3. miku10

miku10 Member

643
    0
    16
    Pealkirja võid ära muuta:) Aga kustkandist siis masin kätte saadi?

4. erki585

erki585 Member

513
    0
    16
    Väga hea, et kätte saadi. Loodan, et ka sama kena kui ennem oli ja, et rimakaks pole sõidetud :)

5. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    Väga hea , et tagasi said , nii ilusast rollust oleks kahju loobuda , kui eriti VEEL MINGID ROTID AJAVAD SELLE ROTTI!!!
    Hoidsin kh pöialt , et masina tagasi saaksid. :p

6. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
    Väga hea uudis! Kätte saad siis tee miskid pildid ka, tahaks näha mis seisus on.

7. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
    Vedas sul, vaevalt, et väga hulluks jõuti asi teha.
    Edu

8. timokurves

timokurves New Member

298
    0
    0
    päris kiiresti saadi kättte :p
    Õpetus järgmiseks korraks

9. Kummitus

Kummitus New Member

634
    0
    0
    Uskumatu, et poltsei midagi teha viitsis :eek:

10. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36

11. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    usun,et roller on korras kuna vargad said rolleri koos võtmega ja polnud mõttet lihtsalt rollerit lammutama hakata.

edaspidi kui müüma lähed vms võta ostjalt id kaart v midagi.

12. mafik1

mafik1 Member

561
    0
    16

pohhui, et tartukas tartukaga mõlises ja kefka oli normaalne ja pani paika, aga tglt see suht pointless jutt siin
    muidu phm paljud siin ajavad, et wtf andsid ns sõita v?
    loogiline ju, et kui lähed rollerit müüma, siis räägite juttu, ostja vaatab rolleri üle, teeb proovitiiru ja ütleb, kas tahab või ei, tahaks näha venda, kes tuleb rollerit müüma ja siis hakkab enne müümist hullult süüdistama ja kontrollima :lol:
    aga EDU leidmisel.

13. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Maik, sa ajast maas D: Roller juba ülesse leitud ju :D

EDu Roger :p

14. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    ma võtaks nii kaua raha enda kätte ning samuti peaks olema võimalus kohe järgi sõita .
    Aga vedas ,et ikka tagasi said , loodan samuti , et pole veel hullu midagi tehtud sellega .

15. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    ära pane tarka lohh

16. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Nimi söödeti politseile ette, neil ei jäänud muud üle kui kohale minna.

Igatahes uuesti tuhat tänu Kickassile, ilma temata poleks seda rollerit kätte saanud. Politsei rääkis, et masinat pole üle värvitud, eile õhtul üks isik muidu väitis, et musta spreiga üle tõmmatud ja tahtis 150eurot enama informatsiooni eest.. nimi tal Revo Pehlak (pange googlesse see nimi )

Virumaa Teatajas ilmub väike lõik ka sellest loost, mingid asjad mis seal kirjutatakse pole tõesed, ajakirjanik ei tajunud biiti väga ja ei viitsinud pikalt seletada temaga.

17. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Kohe olen lohh , kui mul on julgust ütelda , mida võiks kallist rollerit müües teistmoodi teha ?! haige foorum ikka , kohe mingid tüübid kukuvad mõlisema iga asja kallal :| Pole Rogeri kohta midagi halvasti üteld oma arust...

18. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Siiamaani olen püüdnud usaldada inimesi, tagantjärgi ma olen ka sitaks tark , joss !! Ma ei uskunud, et sellist rollerit mõni idikas varastaks, eriti veel oma kodulinnas ja näidata oma nägu jne..

19. Celica997

Celica997 Member

367
    0
    16
    Näide: ostja annab raha müüjale, senikaua kuni proovisõitu teed, läheb müüja minema ja ongi müüdud? Lihtsam siiski isikut tõendav dokument :)

Super, et kätte saadi!

20. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    haige, ma ei suuda arusaada mis viib inimese varastamiseni, nagu mis ta veel mõtleb kui nii ainulaadse ja ära tuntava värvilahendusega masin silmapiiril on, et varastada no tõesti kui oleks mingi hinnang varaste kohta sis ta saaks 1 ! aga see tagantjärele tarkus on bullshit jätke omale see aga lihtsalt siin väike õpetus, et mida järgminekord silmaspidada rollerimüümisel ja kui enda oma kunagi müüma hakkan siis arvestan raudselt kõigi võimalustega

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte