Tundmatu Aprilia Sr70R 2008 | MÜÜA

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by unknown-, Veebr 27, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    Re: unknown-i Aprilia SR50R 2008

surveka peale mõtlesin ka. aga külm on jaa. tegin mingi 2 3 kilti ringi, tra sõrmeotsad jms olid nii külmad kohe :D

2. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Re: unknown-i Aprilia SR50R 2008

Mul oli jumala lebo sõita, aluspesu, pusa, jope, kombekas ka veel + paksud kindad. Täitsa mõnus oli :p Aga ja , ise loodan et asi hakkab Reversega korralikult edasi käima, saab Treki camexi tagasi viia :D Aga igavusest tegin kooli ees paar telefoni pilti ka :

3. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Re: unknown-i Aprilia SR70R 2008

Nii, masin nüüd SR70R. Summutiks jäi Tecnigas ja varsti selgub kas jääb sinna alla või mitte. Tundus isegi suht okei olevat :p
    Sõidan 30ga umbes 100km, siis veidi 45ga ja sutsu 60ga ning siis kuskil 50km päris tühjaks ei anna.. Kokku hoian tagasi siis 300km :D, veidi palju on, aga vhmlt endal hea olla, kui korralik sissesõit tehtud. Ning peale seda timmib ära ja võib sõitu nautida :)
    Varsti peaks küünla ära ostma + Malossi õli.

Tänud kasutajale silllu. Kõik nii nagu peab :)

4. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Tseki vahepeal igaksjuhuks küünlavärvi ka, ma usun et mingihetk peaks suurema düüsi sisse viskama sinna;);) Muretuid kilomeetreid sulle. Probleeme on, siis anna teada, vaatab üle.

Edit: Nagu näha, siis nautisid tänast veidi kuivemat ilma. Mingi roxi vennaga koos tondi-ringidel nägin sind.

5. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

Täna sai jah üle 80km sõidetud.. ja nüüd üle 100km sõidetud uue mootoriga ja päris hea on 8) Peaks uue küünla ostma ja siis ka düüsi vaatama suurema..
    Ma ei oska timmimise kohta midagi öelda, aga mulle vähemalt tundub, et asi on täiesti timmis :D Aga eks laseb kellegi targema rooli, vaatab mis räägitakse :roll:

Aga Treki kohta pole praegu küll midagi halba öelda, kiirendus väga ühtlane jne. Aga kunagi hiljem ostab vb Yasuni R-i alla, eks näis.

6. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Hääl oli ka suht kabe sellel trekil. Sissesõidu tehtud saad, siis võta ühendust, saab kokku, teen väikse paaru ja siis vaatab mis saab. Vario tahab raudselt timmimist saada sul. Sidurivedrud olid ikka väga lahjad, kui ma proovitiiru tegin. rulle vbla ei tahagi eriti kergemaid. Eks vaatab seda. Oled nüüd natuke rohkem ka vajutanud ?

7. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

Jeps, 100km sai täis ja proovisin kuni 65-ni. Hetkel veel rohkem ei taha.. aga kui homme ilm lubab, siis võtan ühendust kindlasti ! Loll küsimus, aga kas stock surveka peaks ka välja vahetama? :D kollase vastu ?

8. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Muidugi, ma ei saa öelda et kindlalt kollase, aga ma prooviks esmalt kollast ja punaseid või kollaseid sidurivedrusi. Tegelikult siiski ei saa öelda, et peab, aga tulemus on parem ju. Vajutasid ikka rõõmsalt ? Kuidas astus ?

9. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

Võiks paremini edasi käia tglt.. aga reibas on, natuke seadistab ja siis peaks vast hea saama. :)

10. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

no tee see sissesõit ära, siis vaatab, mis saab.

11. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Sissesõit läbi ? Oled pilli peeneks ära lasknud kuidas on? Kuidas liigub? Miks müüüd :S

12. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

tal algusest peale müügis minuteada :p

13. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Aaa, võimalik. Praegu avastasin lihtsalt. Oled näinud ka teda vahepeal ? Proovinud võrri vms ? Kuidas on uue silkuga siis :p

14. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

kle ei ole veel, võiks tiiru saada, saaks ka maitse suhu ja oskaks kaasa rääkida siin :p , saab polini ja malosssi sporti võrrelda :p

aa, raha peaks ka varsti sinuni jõudnud olema roger ;)

15. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

See tahab timmimist ka saada veel, enne kui midagi võrrelda üldse.

16. NRG

NRG Member

752
    0
    16

30ga sõitmine küll täiesti pointless, sissesõidu jaoks lihtsalt veits raskemad rullid sisse ja võib vabalt linnas autodega ühes tempos lasta ja nii.

17. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

Sissesõit läbi ammu ja, liigub päris kenasti isegi. Müün kuna tahaks odavat Aeroxit, et saaks ühe bemmi hoovi tassida :S Aga kiiret pole asjaga üldse, leiab selle raha kuskilt hoiupõrsakesest üles :D

Ma tean jah, et kõik see on mõttetu, aga nagu eespool kirjutasin, siis tegin seda kõik enda meelerahu heaks.

Muidu täna puhastasin ära masina ja nüüd peab head ilma ootama, et saaks sõitma hakata ning kõige suurem uudis on see, et saan kolmapäeval mustad sidurivedrud punaste vastu vahetatud kasutajaga "rol" :p

18. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Olid siis stockil mustad peal ?

19. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

Tundus, et oli aga mul on ühed tutikad ka olemas :p

20. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Selge selge, stockil suht kindlalt mustad peal, aga need deltale ei istu.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte