Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. kõvasti ainult tippi poolest kiirendus on suht sama, vb isegi vähesel määrel lahjem kui reversega. Koti saab ikka pähe mu yamult see põhiline, tippkiirus on 1 km/h rohkem kui mul, aga selle pärast ma hammakaid küll vahetama ei hakka. Las vennake hiilgab ka veidi.
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. Suht kõva masin. Vastu on ta sul küll hästi pidanud Muidu edu edaspidiseks! 8)
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. mul ei ole variaatori seting paigaski. varsti hakkad saama nagu tuppasittunud kass.
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. tänx. Eks ta on jah vastupidanud hästi. Kondleid tuleks millalgi teha veic ja vario seting timmi saada.
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. Hui saangi ju tahaks näha Mu ecopowerpillist sa küll mööda ei saa. Sul on peaaegu paigas, kuna peale 10km/h enam toppama ei jää. Ega see väike muudatus kiirendust nii mega palju juurde ei anna ju. Hoopealt saad ka ikkagi ju
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. Installisin siis Malossi Mhr primari gear seti peale. Vahetus tuli oma lolluse tõttu( panin siduri surveõhuga kinni ning tõmbas keerme pooleks)
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. alguses venib nagu täi mööda märga munni, aga tipp pidi hea olema. Kiirendus sitem. Eks ta ole mõeldud võimsamatele pillidele.
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. Tulekul: Stage 6 sport pro stage 6 skf c4 laagrid stage 6 HPC väntvõll
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. homme läheb masinale peale: Stage 6 sport pro stage 6 skf c4 laagrid S6 sõrmlaager
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. Tahaks tiiru sul õhufilter stokk eks , mis düüs sees on sport pro-ga ?
Re: Tupetuule Aprilia Sr 50 Street. Mind huvitab ka mis düüs sees on? Endal läheb ka sport pro peale homme. Edit: freezer jõudis ette. :lol: